Results 1 to 6 of 6

Exclamation Diez=2 Hesabimda Hapiste Sebep???

14/11/2021 gecesi ciktim son bir haftadir 2 hesabimlada pazara girip cikiyorum item alisverisi yapmak icin bu aksam oyuna gireyim dedim car hapiste diger hesaba gireyim dedim oda hapiste sebebini ogrenmek icin bile bizim ugrasmamiz gerekiyor tam dedim bu ay pk cari dizerim kendime,boyle olunca insan 100 kere dusunuyor acaba o kadar para vermeye deger mi ? diye sonucunda alacagimiz bu oluyor cunku ilgilenen olursa simdiden tesekkurler carlarin nickler = IILadyGanjaII //// XxIIPoseidonIIxX

Bununla ilgili bilet atman lazım buradan destek vermiyorlar.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Meehabalarx

Forumda hesap desteği verilmemektedir. KO Ban / Jail / Unblock kategorisini seçerek destek bileti göndermeniz gerekmektedir. Hesabınız incelendikten sonra müşteri temsilcisi gerekli yanıtı verecektir.

Destek Bileti

Sen bir tanesin ya sagolasin

sagolasin tesekkur ederim

Senior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Meehabalarx

Forumda hesap desteği verilmemektedir. KO Ban / Jail / Unblock kategorisini seçerek destek bileti göndermeniz gerekmektedir. Hesabınız incelendikten sonra müşteri temsilcisi gerekli yanıtı verecektir.

Destek Bileti
    Ben de 10 gün oyuna girmedim dün girdiğimde haksız şekilde hapisteydim diezdeyim nickim DuzCember dün ticket attım oto cevap vermişler illegal program kullanmışsınız diye. Nickim DuzCember sadece jr girip çıkıyorum mageyim, 1 yıldır ne emeklerle dizdiğim çarım haksız yere hapise atıldı. Verilen cevap oto. Seninle de 1-2 jrde denk geldiğimiz olmuştu belki hatırlarsın kendi halinde sadece jr girip çıkan bir mage nasıl illegal program kullanabilir bilgisayarda birşey var desem 2 id'm daha var biri 35 lwl biri 70 lwl pazar çarları ikisi de hapiste değil sadece ana çarımı hapise atmışlar belli ki yanlışlıkla hapise gönderildim ama verilen cevap oto. Bir ay önce mir4 diye bir oyun indirdim bildigin mmorpg ko'da pazardayken onu oynuyorum herşeyi otomatik yapan bir oyun onda da bir hile indirmeme gerek yok sadece açık bırakıyorsun bitcoin minelıyor ya tarama sistemi oyunu yanlıslıkla hile saydı ondan dolayı atıldım yada son resden sonra patch atamadım moderotörün koydugu linkden clienti indirdim onla da giremedim orda patchi son numaraya ayarladım direk exeden girmeye çalıştım lütfen yeni clientle giriniz diye hata verdi servera tıklayınca orda birşey oldu. Her halukarda hile falan kullanmadım lütfen yardımcı olun ticketa oto cevap veriyorlar kimse yardımcı olmuyor 1 yıl emek verdim bu oyuna.

Tags for this Thread