Yıllardır Knight Online oyuncusuyum ve ilk defa bir karakterim disiplin zindanına girdi. Sizlerden 1 kere aynı cevabı almak için ticket attım ve sonunda oradan da süresiz ban yedim.
1 - Karakterim neden disiplin zindanına gönderildi. Bu konuda somut bir delil istiyorum. Bu konuda bana dönüş yaparsanız çok mutlu olucam çünkü ben karakterimi zindandan çıkardığımda tekrar Zindana gitmeyeceğimi bilmiyorum.
2 - Sebep belirtmediğiniz takdirde karakterimi oradan çıkartmayacağıma ve oyunu bırakacağımı sizlere bildirmek istiyorum. İlgili diğer hesaplarımda aynı şekilde.
3 - Bu konuda dönüş sağlanmadığı takdirde sadece nttgame ekibinin para kazanmak için Disiplin Zindanına attığı konusundaki düşüncelerim devam edecek ve çevremde oynayan insanlarda bu durumdan etkilenecektir.
4- Karakterimi hiçbir illegal durumda olmamıştır ve olmayacaktır.
Bu oyunda bir hizmet sektörüdür. Eğer sizler oyuncularınıza bir hizmet veriyorsanız saydam olmanız gerekiyor. Aksi takdirde kaybeden sizler olacaksınız, biz oyuncular olarak elbet başka bir oyun daha bulup oynayabiliriz. Bizi Knight Online ' dan soğutmayın.
SİZLERDEN BENİ HAPİSTEN ÇIKARMANIZI İSTEMİYORUM, SADECE SOMUT BİR DELİL İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!
BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR ''+'' yaparak sesimi duyurmaya çalışmama yardımcı olabilirler.