Premium u biten hesaplaplarımdaki itemlerimi aktarmak için trade açmam gerekiyormuş.Ancak her 2 heapta 4 5 sefer 5 Np ödemememe rağmen hiçbir şekilde kod gelmedi gelmiyor ama n point gidiyor.Gerçekten mükemmel bir hizmet bunun bir çözümü yok mu?
Premium u biten hesaplaplarımdaki itemlerimi aktarmak için trade açmam gerekiyormuş.Ancak her 2 heapta 4 5 sefer 5 Np ödemememe rağmen hiçbir şekilde kod gelmedi gelmiyor ama n point gidiyor.Gerçekten mükemmel bir hizmet bunun bir çözümü yok mu?
Merhabalar,
SMS almaya çalıştığınız GSM numarası yurt dışı numarası mı?
hayır değil yıllardır kullandığım yurtiçi hat
Mobil cihazınızı kapatıp açın ve ilk olarak farklı bir numaradan kendi numaranıza sms yollamayı deneyin o sms'de gelmiyorsa operatör kaynaklı bir sorun olabilir.
Eğer farklı numaradan sms alabiliyorsa telefonunuz, cihazınızda engellenenler kategorisini kontrol edin sms gelmesini engellemiş olabilirsiniz.
Bu seçenekler işe yaramazsa destek ekibine NTT Portal>SMS Onaylama (Oyun İçi Takas Özelliği) kategorilerinde bir bilet oluşturmanız gerekebilir.
Sabırla dediklerinizi uygulayayım dedim ancak şimdi de ''You may only send 3 SMS messages per hour '' gerçekden şaka gibi bir oyun sistemi girerken kod sorar afk kalırsın kod sorar (ne olduğu belli olmayn harfler L mi I mı 1 0 mı o mu) sitede üyeliğini açmaya çalısırsın dakiklarca zaman aşımı der oyunu iyice oynanmaz hale getirmişsiniz.Tek isteğim yaptıgım yatırımı alıp şu oyunubir daha başlamamak üzere bırakmak ancak onu da yapamıyorum tebrikler...
Hiçbir değişiklik yapmama rağmen bu sefer oldu ancak oyunda hala pazar açamıyorum relog mu gerekli yoksa direk açılmıyor mu?
Harika gerçekden 24 sıra sayıyor haftasonu öncesi girmesi imkansız bir oyun giden npointler ler cabası.Yahu siteden üyeliğe girmek bile bu kdaar zor nasıl yapılabilir anlayamıyorum yok doğrulama kodu yanlış (10 kere bak doğru yani yanlış olma ihtimnali yok) yok oturumun süresi doldu.vergi ve pazar sc si ile pazar ı bitirmişsiniz pk da dogrulama kodu çıkar farm desen teşkilat teşekkürler çocukluğumuzun oyununu bu hale getirenlere