Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Aktivasyon Kodu Gelmiyor!!!

Premium u biten hesaplaplarımdaki itemlerimi aktarmak için trade açmam gerekiyormuş.Ancak her 2 heapta 4 5 sefer 5 Np ödemememe rağmen hiçbir şekilde kod gelmedi gelmiyor ama n point gidiyor.Gerçekten mükemmel bir hizmet bunun bir çözümü yok mu?

Senior Member DizzyMask's Avatar
    Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Merhabalar,

SMS almaya çalıştığınız GSM numarası yurt dışı numarası mı?

Junior Member
    hayır değil yıllardır kullandığım yurtiçi hat

Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by q1s2e3f4t5 View Post
    hayır değil yıllardır kullandığım yurtiçi hat
    Mobil cihazınızı kapatıp açın ve ilk olarak farklı bir numaradan kendi numaranıza sms yollamayı deneyin o sms'de gelmiyorsa operatör kaynaklı bir sorun olabilir.

Eğer farklı numaradan sms alabiliyorsa telefonunuz, cihazınızda engellenenler kategorisini kontrol edin sms gelmesini engellemiş olabilirsiniz.

Bu seçenekler işe yaramazsa destek ekibine NTT Portal>SMS Onaylama (Oyun İçi Takas Özelliği) kategorilerinde bir bilet oluşturmanız gerekebilir.

Junior Member
    Sabırla dediklerinizi uygulayayım dedim ancak şimdi de ''You may only send 3 SMS messages per hour '' gerçekden şaka gibi bir oyun sistemi girerken kod sorar afk kalırsın kod sorar (ne olduğu belli olmayn harfler L mi I mı 1 0 mı o mu) sitede üyeliğini açmaya çalısırsın dakiklarca zaman aşımı der oyunu iyice oynanmaz hale getirmişsiniz.Tek isteğim yaptıgım yatırımı alıp şu oyunubir daha başlamamak üzere bırakmak ancak onu da yapamıyorum tebrikler...

Senior Member SADOLATTE's Avatar
    Sabırla dediklerinizi uygulayayım dedim ancak şimdi de ''You may only send 3 SMS messages per hour '' gerçekden şaka gibi bir oyun sistemi girerken kod sorar afk kalırsın kod sorar (ne olduğu belli olmayn harfler L mi I mı 1 0 mı o mu) sitede üyeliğini açmaya çalısırsın dakiklarca zaman aşımı der oyunu iyice oynanmaz hale getirmişsiniz.Tek isteğim yaptıgım yatırımı alıp şu oyunubir daha başlamamak üzere bırakmak ancak onu da yapamıyorum tebrikler...
    hocam belki oyunu bırakma diye önüne engeller koyuyorlar. dış minnakların oyunu gibi geldi bana

Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    1 saat sonra tekrar deneyin sms almayı.

Junior Member
    Hiçbir değişiklik yapmama rağmen bu sefer oldu ancak oyunda hala pazar açamıyorum relog mu gerekli yoksa direk açılmıyor mu?

Nickname
    DizzyMask
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Hiçbir değişiklik yapmama rağmen bu sefer oldu ancak oyunda hala pazar açamıyorum relog mu gerekli yoksa direk açılmıyor mu?
    Relog atın evet.

Junior Member
    Harika gerçekden 24 sıra sayıyor haftasonu öncesi girmesi imkansız bir oyun giden npointler ler cabası.Yahu siteden üyeliğe girmek bile bu kdaar zor nasıl yapılabilir anlayamıyorum yok doğrulama kodu yanlış (10 kere bak doğru yani yanlış olma ihtimnali yok) yok oturumun süresi doldu.vergi ve pazar sc si ile pazar ı bitirmişsiniz pk da dogrulama kodu çıkar farm desen teşkilat teşekkürler çocukluğumuzun oyununu bu hale getirenlere

Tags for this Thread