Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 161
    Senior Member Vrij's Avatar
    Quote Originally Posted by Horyoshi View Post
    adam görev kalktı diyor sen git sembol topla görevi yap diyorsun
    Ay Allahım ya bendeki neyin kafası
    STKOda haftaya olacak bakımdan önce 10a tamamlayım derken hatlar karışmak
    TY bu arada, fazla gün yok.
    ‘Olan olmuştur; olacak olan da olmuştur.’
    Zamansız 'an'da olmuş bitmişe, zamanlı ömrümüzde şahitlik etmekteyiz.

Chaos girişi 70 üstü olması güzel bi gelişme fakat chaos görevlerinin kaldırılması çok saçma. 70 levele ve ya üstüne karakter kasmışsın chaos görevlerin çıkmış tam yapıyorsun şak diye görevleri kaldırıyorlar. Bu görevler 70 levele gelmiş karakterin kazanılmış hakkıdır ve kazanılmış haklar hiç bir mantıklı gerekçe gösterilmeden keyfe göre insanların elinden alınamaz. Alınıyorsa bunun adı argoda zorbalıktır. Zaten oyunda sıfırdan hiçbir maddi destek olmadan bir şeyler yapmak zor hatta imkansız üstüne adam 70 lwl olacak eline bi weapon ve ya kalkan alacak onu bile kaldırıyorsunuz. Bu görevlerde ne gibi suistimal ve ya illegalite vardı da görevleri kaldırdınız?

Senior Member
    şu priestin genieyi düzeltin czde farmlayip bakış açışı ayarlamaktan farm değil yaratik kesesim gelmiyor 1ay oldu...

1-) Öncelikle Yapmış olduğunuz bu rank sistemi ile 2km öteden HEDEF yaptınız. Pk da hiç zevk verici bir durum da değil yani hadi onuda geçelim parti ws de bile +30 item takmış gibi sırıtması gel ben buradayım diyor.Yenilik güzeldir her zaman desteklerim ama bu yapmış olduğunuz RANK SİSTEMİ hiç hoş olmamış.

2-) chat macro özelliği kapatılmış amaç flod atanların önüne geçmek iyi olmuş kesinlikle katılıyorum. Pk ortasında chat macro (#) parti sembolü ile kullandığımız için birşey istemede o an çok etkiliydi. Şimdi ise enter yaz enter pk atan kişi için bu güncelleme hoş değil. Flod atan kişi her şekilde atıyor yine sayfa sayfa ..

güncellemede droplar hakkında bilgi verilmemiş fakat droplarda düşüş meydana gelmiş özellikle maden drobundan hiç bişey atmamaya başladı.

Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by ahm_yn3p1fTe View Post
    güncellemede droplar hakkında bilgi verilmemiş fakat droplarda düşüş meydana gelmiş özellikle maden drobundan hiç bişey atmamaya başladı.
    Merhaba,

Drop oranlarında bir değişiklik yapılmadı, yapılsaydı konu içerisinde görebilirdiniz. Drop oranlarında şans faktörünü unutmamalısınız. Ayrıca forumun arama bölümünü kullanarak ilettiğiniz durum hakkında açılmış ve yanıtlanmış olan konuları görebilirsiniz, lütfen forum kurallarına özen gösterelim.

Forum Kuralları

İyi forumlar.

70 lvl işi iyi olmuşta . Achivment kısmındaki gone mad olayı hiç iyi olmadı .İnt priest kasmaya başladım int 14 özelligini açmak için girecektim giremiyorum.70 lvl olana kadarda giremeyeceğim .Bari gone mad özelligini aktif etmek için başka bir görev getirin.

Senior Member HeroicRaptor's Avatar
    Akaras's Altar değişiklikleri berbat. Blessing of Logos ların artırılması çok kötü olmuş, daha da düşürülmeliydi bence. Onun dışında Lobo, Lupus, Lycaon hala eklenmemiş. Yetersiz bir güncelleme olmuş.

Blessing of Logos sayısı azaltılıp başlangiç fiyatı artmalı.
    +7 SC başlangıç fiyatı biraz düşürülmeli (örn: 25 gb).
    Magic Attack SC ve Draki's Blessing kalıcı olarak kaldırılmalı. Blessing kullanmazsak SC basan Mageler oyun oynatmıyor. Blessingi basınca da mageler oyun oynayamıyor ama çok saçma para gidiyor.
    Last edited by HeroicRaptor; 06-27-2022 at 11:13 AM.

sıkıntılara çözüm bulmak yerine yapılan yorumları ve eleştirileri silmek daha kolay değil mi ?

Senior Member NeedB's Avatar
    Quote Originally Posted by HeroicRaptor View Post
    Akaras's Altar değişiklikleri berbat. Blessing of Logos ların artırılması çok kötü olmuş, daha da düşürülmeliydi bence. Ayrıca +0 takıları toplamakla uğraşmak çok bayık +1 de atması iyiydi. Onun dışında Lobo, Lupus, Lycaon hala eklenmemiş. Yetersiz bir güncelleme olmuş.

Blessing of Logos sayısı azaltılıp başlangiç fiyatı artmalı.
    +7 SC başlangıç fiyatı biraz düşürülmeli (örn: 25 gb).
    Magic Attack SC ve Draki's Blessing kalıcı olarak kaldırılmalı. Blessing kullanmazsak SC basan Mageler oyun oynatmıyor. Blessingi basınca da mageler oyun oynayamıyor ama çok saçma para gidiyor.
    Blessing of Logos geldiği günden bu yana (15.10.2020) her servere sadece 12 tane girmiş. Her 2 haftalık süreçte 2 tane satılmaktaydı. 1 serverde 2 tanesini ben aldım, +6 'yı +7 bile yapamadım. her alan her bastığıyla +9'u +10 yapmakta sanıyorsun.
    Last edited by NeedB; 01-31-2021 at 11:39 AM.