Results 1 to 8 of 8

Thread: Diez Hakkında

Senior Member

Post Diez Hakkında

Sevgili oyun yöneticileri;
    Diez'in ne Pazarı pazar,... Ne Pk'sı pk,... Ne de Exp'i exp,...
    Kuru kalabalık hiç kimseyi aldatmasın. Herkes itemini satıp kurtulma peşinde, onuda yapamıyor kimse...
    Sizden bişey istemiyorum çünkü olmayacak biliyorum... Sadece bilin yeter.
    Last edited by DonJose; 01-06-2021 at 09:06 AM.

Senior Member pooktroop's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/2 (30)
    Sirius, Altar'daki charlar Diez'de PK atan charları keser. Pazardaki sabit charlar Ares'le kapışır. Farmdaki sabit charlar Ares'le kapışır. Full 10 full xD.

Senior Member
    Pazarı ölü katılıyorum . Exp kasmak istiyenler oluyor ekibini kurup kasabilirsin , kasanları görüyoruz . Pksı tüm eski serverler gibi belli saatler arasında oldukça dengeli ve zevkli olduğunu düşünüyorum.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Diez'in pazarı çok yavaştır. Akmasa da damlıyor cinsindendir. Exp konusunda ise bazı ekipler exp kasmaktadırlar. Sabit titan parti kuranları görüyorum. Pk konusunda ise gündüz vakti pk olmuyor. Daha çok farm yapılıyor. Çalışan kesim olduğu için 20.00'den sonra pk kurulmaya başlanıyor. Pek yoğun olmasa da zaman geçiyor. Asıl pk JR sonrası 23.00 civarı başlıyor ve 23.30'da felankorun çıkmasıyla yoğunlaşıyor. Gece 03.00'e kadar çok keyifli pk atılabiliyor.

Senior Member
    Bizim bir tanıdık var adı Ares. İkisi iyi anlaşır diye tahmin ediyorum. Aşağı yukarı benzer özellikteler. Aralarını yapalımda birleşip yuva kursunlar

Senior Member
    Şimdi gelir biri diezde jrden sonra pk dönüyor çok aktif falan yazar.Ares diez gibi serverlar kendini kandırmasın lutfen.Açıyorum videoları 3 parti seklınde gezen mage 1 parti mele ile kapışıyor koskoca cz bomboş

Senior Member
    Arkadaşlar herkesin zevk aldığı şeyler farklıdır. Yeni sunuculardaki insanlar belki eski sunucularda yapamaz, eski sunuculardaki insanlar yeni sunucularda yapamaz. Hangisinden zevk alıyorsanız seçim sizin. Yeni sunucu çok cazip gelmiyorsa Destan Rosetta Olympia deneyebilirsiniz.

Senior Member
    Herşey Diez için...

Tags for this Thread