Results 1 to 6 of 6

Anlamadığım bir şekilde 3 gün ban yedim.

Merhabalar.
    4,5 senedir oynamıyordum yaklaşık olarak 20 gün önce tekrar oynamaya basladım. En ufak bir illegal programla işim olmaz ve kullanmaktan da anlamam. Fırsat buldukça oyun içi jr, ft gibi etkinliklere girip 4 kişilik arkadaş grubumuzla eslant'ta elle farm yapmaya çalışan kullanıcılarız. Kimseyle herhangi bir partimiz yok diyaloğumuz yok münakaşamız yok. Neden ban yediğimi nasıl öğrene bilirim ve eğer bu banda bir yanlışlıuk varsa bunu düzelttirme imkanımız varmıdır? şu zor günlerde insan evde zaten bunalıma giriyor birde böyle olaylar insanları dahada zorluyor.
    Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

Junior Member
    Diğer oyuncuları rahatsız edici davranışta bulunmuş olabilirsin küfür, yaratık çekerek yatırmaya çalışma gibi. Veya Jr gibi event lerde afk kaldıysan 3 günlük ban yemiş olabilirsin. Oyuna girmeye çalıştığında aslında kısa açıklama uyarı şeklinde çıkıyor

Senior Member enezx's Avatar
    Oyuna girmeye çalıştığınızda karşınızda ne yazıyor
    what we know is a drop, what we don't know is an ocean.

Server yada Nick ne hocam

Ya jrde afk kalmissindir yada ft girdiysem wryi novalatmissindir.

Senior Member Evanescence_TR09's Avatar
    Nickname
    :_EVANESCENCE_TR_:
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    HanimShardimiGetir
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Merhaba.

Oyuna girmeye çalıştığında hangi uyarıyı veriyor? Tpt ban mı? Nttgame hesabım sekmesinde yazması lazım. Suçsuz olduğunu düşünüyorsan veya tam nedenini öğrenmek istersen destek bileti göndermeni tavsiye ederim.

Tags for this Thread