Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 75 of 75
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Shacox3 View Post
    sizden kaynaklı bır sorun ıcın neden npoınt cektırmeye yoneltıyosunuz tamamen duzelene kadar gecıcı bır cozum bulmak cokmu zor pre cektım oyunada daha dun basladım dunden berı gıremıyorum daha oyuna gıremedım yazık gunah degılmı aldıgınız paraya ?
    Öncelikle moderatörlerin, gönüllü yardımcı olan oyuncular olduğunu bilmeniz gerekiyor. Maaş alan bir çalışan değiliz.

Kurallar neyse onu yazıyoruz.

Ne problem yaşıyorsanız, durumu yazabilir, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Öncelikle moderatörlerin, gönüllü yardımcı olan oyuncular olduğunu bilmeniz gerekiyor. Maaş alan bir çalışan değiliz.

Kurallar neyse onu yazıyoruz.

Ne problem yaşıyorsanız, durumu yazabilir, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.
    Dedıgım gıbı yenıyım bılmıyodum kusura bakma sozum yonetıcılere.. dedıgım gıbı ntnow uygulaması calısmıyor

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Shacox3 View Post
    Dedıgım gıbı yenıyım bılmıyodum kusura bakma sozum yonetıcılere.. dedıgım gıbı ntnow uygulaması calısmıyor
    Telefon modeli nedir?

anyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time later mobil cihazımdan hiç bir şekilde yeni servera giriş yapamıyorum yokmudur premium gerekiyor sandım cash yükledim premium aldım hala giremiyorum ıcs indirdim bu hatayı veriyor.anyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time later yaklaşık 40 cash harcadım sürekli aynı hata kafayı yicem ya para iadesi yapın yada sorunuma acil olarak dönüş yapın
    ?anyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time lateranyotp network eror has been occurred.Plaease try again a short time later

yaklaşık 10 yıl sonra oyuna geri dönme kararı aldık kötü mü yaptık ntttgame yönetimine sesleniyorum bu corana günlerinde evde vakit geçirmek için eski aşkımıza geri döndün ne olacak böyle ?

Tags for this Thread