Page 143 of 165 FirstFirst ... 4393133141142143144145153 ... LastLast
Results 1,421 to 1,430 of 1648
    Vodafone net kullanıyorum 2 gündür start gelmiyor nedeni ne olabilir ?

saat sabah 09.13 hala login server connection failed.... Ayıp!!!! Ayıp!!!!

Türknet vodafone ve mobil internet turk telekomda yok napmaya çalışıyonuz bi an önce startı getirtin yeter artık nasıl bi ekibiniz var kaç gündür yapamıyorsunuz
    Last edited by HELLWARDEN06; 04-06-2020 at 06:25 AM.

Arkadaşlar sorun dün başlayan login gelmeme sorunu türknet/vodafone TCP ayarları ve çıkış sunucularından kaynaklıdır. Basit bir vpn sunucusuyla oyuna bağlanırsanız sorununuz çözülecektir. (TÜRKİYEDE BULUNAN SUNUCULAR DIŞINDA İŞE YARAMAZ)

Junior Member
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Herkese Merhaba,

Sunucu taraflı yaptığımız güncellemeler ile giriş ve kopma sorunlarının şu an için giderildiğini söyleyebiliriz. Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor

- Xigncode: Yüklenmeme problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. (Geçici olarak DNS Flush veya 8.8.8.8 8.8.4.4 dnslerini deneyebilirsiniz.)

- Portal: Yurtdışından bağlanan kullanıcılarımızın login olamama problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

- Vodafone&Turknet: Turknet ve Vodafone servis sağlayıcılarından hizmet alan oyuncularımızın yaşadığı sorun giderilmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.

NTT Game||Knight Online Ekibi
    Bari bu mesajı da Vodafone ve Türk net kullanıcıları yeniden sorun yaşamaya devam ediyor diye güncelleyin

adamlar sonunda herkesi tt nete geçirecekler

Quote Originally Posted by oguzhanbeys1 View Post
    Arkadaşlar sorun dün başlayan login gelmeme sorunu türknet/vodafone TCP ayarları ve çıkış sunucularından kaynaklıdır. Basit bir vpn sunucusuyla oyuna bağlanırsanız sorununuz çözülecektir. (TÜRKİYEDE BULUNAN SUNUCULAR DIŞINDA İŞE YARAMAZ)
    vpn adresi verirmiisn peki yazayım

Quote Originally Posted by lux_wqFSyQf1 View Post
    vpn adresi verirmiisn peki yazayım
    dostum ban yeme riskin var onda yoksa herkes girerdi.

Junior Member
    sorun giderildi diyorsunuz da ben bir TurkNet'li olarak hala oyuna giremiyorum START gelmiyor.

Quote Originally Posted by slazburg4141 View Post
    dostum ban yeme riskin var onda yoksa herkes girerdi.
    ozaman acılmasını bekliyecegız anlasılan