Start tekrar gitti, premiumum bitti oyunun düzelmesini bekliyorum yenisini almak için fakat free user sayısını da düşürmüşler 150 sayıyordu 40 a düştü 3 saatte bu nedir ?
Start tekrar gitti, premiumum bitti oyunun düzelmesini bekliyorum yenisini almak için fakat free user sayısını da düşürmüşler 150 sayıyordu 40 a düştü 3 saatte bu nedir ?
ben başka bir oyunda kopma vs yaşamıyorum ki sadece bu oyunda bu problem var. Aradığımızda nasıl bir cevap vermelerini beklicez ? Oyunda anormallik var kimsenin internet bağlantısında veya başka bir bağlantı problemi yok. NTT yetkililerinin buna bir yol bulması gerekli ,bizlerin değil. Üzerimizden o kadar para kazanıyorlar , hizmet vermeleri gerekiyor bizlere. Eğer yapamıyorlarsa bıraksınlar oyunu yönetmeyi. TTNET gibi bağlantı sorunu yaşayan bir kitlenin problemini çözdükleri gibi bizim sorunumuzuda çözebilirler. O arkadaşlar İSS gibi bir firmayı aradıklarını düşünmüyorum. Yetkililer kendi çabaları ile çözdü ve aynı hassasiyeti tüm oyuncular için bekliyoruz. Boşuna başka yerlerde aramayın sorunu, sorun oyundadır arkadaşlar.
Türknetle alakası yok bu işin kardeşim Sizin alt yapınızda sorunn var etkinlik saatlerinde dc yiyo karakter düzeltiniz şunu iyice sinir ettiniz
Reis hadi madem düzeltemediniz neden bi kısmını mağdur ediyorsunuz oyuncuların oyunu acık tutarak bizler herşeyden geri kalıyoruz ne etkinlik ne draki ne bişey yapabiliyoruz hayır şimdi sırf ko oynuyorum diye güvenip TTNETe cevirsem gecen hafta oda patlaktı yeniden olmucağıda mechul ne olcak bu oyunun hali böyle ?
30 dk lık bakım öncesinde dc ve sorunsuz oyuna girebiliyorduk ..şimdi ise sunucudan kaynaklı diyorlar yani bu işi çözemiyoruz topu nete atarak oyalama yapıyoruz deyin ..
vodafone da sorun bile yoktu ntt ne yaptıysa kendi bozdu şimdi bi yerlere suç atma peşindeler beceriksizler
Ben sorun yaşayıp, discord kanalında her defasında "bizlik bi şey yok, sorun iss'de" dediklerinde TurkTelekom'u aradım. En son aradığımda da yine sadece ttnetliler dc olmuştu. Şimdi baktım 14 martta aramışım. Zaten 5 gün sonra da saldırı var dediler. TT müşteri hizmetlerinden de genelde standart cevap aldım. Bana 10 tane sorun olabileceğini söylediler. Benlik, tt'lik veya bağlantımla ilgili sorun olmadığını anlatıp durdular. Oyun sunucuları yurtdışındaysa VPN ile girmeyi bile deneyebilirsiniz dediler.Herhangi bir sağlayıcıda sorun olup diğerlerinde olmaması genelde güvenlik, datacenter veya sunucu bazlı olabilir dediler. Ne yapabilirim dediğimde de oyun firması ile iletişime geç dediler. Onlar buraya yönlendiriyor dedik, en başa döndük. Sorunun kaynağı biz değiliz dediler.
kısacası çözüm bulamadık. 5 gün sonra da saldırı var dediler lkşfkldsf
3 gündür sadece 2 servis sağlayıcısı girmiyorsa demek ki dedikleri gibi sorun iss-oyun arasındaki güvenlikle ilgili. Umarım çözerler de herkes rahat rahat oynar.
Last edited by GengaR_AreS; 04-02-2020 at 03:29 PM.
Arkadaşlar şimdi sonuç olarak aboneliğimizin olduğu internet firmasını arayıp Knight Online'a giremiyorum diye arıza kaydı mı açtıracağız?Biri lütfen özetleyebilir mi? Durum iyice saçmalaştı
![]()
turknet müşteri hizmetlerinin verdiği cevap. Aşırı veri akışı olduğunda sistem otomatikman paketleri durduruyormuş. evet haklılar fakat söyledikleri bir şey daha var. bunun sebebi biz değiliz karşı tarafın güvenlik açığıdır. bu gibi "saldırıları" kendilerinin absorbe etmesi gerekiyormuş. "maalesef yapabileceğimiz birşey yok" dediler.
Son gelen bilgi aşağıdaki gibidir.
Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi Türknet, Millenicom ve Vodafone internet kullanıcıları oyuna bağlanmakta problem yaşıyorlar. Kullanmaya başladığımız güvenlik hizmeti sunucularımıza gelen trafikleri kontrol ederek oyuna girişi sağlıyor veya anormal bir durumda bağlantınızı koparıyor.
Yukarıdaki üç servis sağlayıcısının trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için oyuncularımız oyuna bağlanmak ve oyunda kalmakta sorunlar yaşıyor.
Bu konu hakkında ilgili birimimiz servis sağlayıcılar ile iletişime geçmekte ve tüm bilgilendirmeleri yapmaktadır.
Bu süreçte sizler de servis sağlayıcılarınızdan destek alarak bu sorunun hızlıca çözülmesinde yardımcı olabilirsiniz.
Türknet Destek Kaydı
Hesabınız ile https://turk.net/ adresinden giriş yaptıktan veya TurkNet uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Tarayıcı üzerinden kayıt oluştuma.
![]()
![]()
![]()
Mobil uygulama üzerinden kayıt oluştuma.
![]()
![]()
![]()
Millenicom Bireysel Müşteri Hizmetleri – 0850 333 0 333
Millenicom WhatsApp Destek Hattı – 0539 333 0 333
Vodafone Destek Hattı – 0850 542 0 542