Page 58 of 165 FirstFirst ... 848565758596068108158 ... LastLast
Results 571 to 580 of 1648
    Senior Member _Perfect_Game_'s Avatar
    Nickname
    PerfectGame
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by cha_Cm3XzaKU View Post
    Süreç sırasında premium bitti ve aktif edebilmemiz için oyuna girmemiz lazım fakat sıra sayıyor 2 gündür 6 sayıyor bu sebepten ötürü kaybımız cok fazla acilen bi el atarsanız bi duruma çok iyi olur
    Başka servere gir bas, dc yicen atacak zaten seni oyundan.. İstediğin yere gir,Oyna..Hediyeler Letter (L) oyun içi mektup kutusunda olacak ordan al kullan.

Junior Member

Angry Amerikadan oynuyordum oyunu ama kesinlikle kopma sorunu var şuan

Ddos saldirilarindan sonra hala daha en ufacik bir düzelme yok yurtdişindan oynayanlar için ve bilgi de verilmiyor çocukluğumdan beri oynadigim knight para harcadigim ve hala daha premiumun oldugu oyunu oynayamiyorum premiumum boşa gidiyor onu geçtim önemli değil resmen oyun oynanmiyor 15 dkda bir dc oluyoruz artik yardimci olun magdur durumdayiz kopma sorunuyla ilgilenin yurtdişindan baglananlar için amerikadan oynanmiyor resmen oyun

Junior Member
    reis türkiyede de var sorun buraya baktıklarını sanmıyorum oylesıne yazıyoruz
    ne bi bilgilendirme ne bi calısma hiç bisey yaptıkları yok
    sadece sorun oldugunu biliyolar sagolsunlar

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Discord kanalında şöyle bi mesaj var. Orayı takip etmeyenler ve sadece foruma bakanlar için yazayım;

Bildiğiniz gibi Türknet, Millenicom ve Vodafone internet kullanıcıları oyuna bağlanmakta problem yaşıyorlar. Kullanmaya başladığımız güvenlik hizmeti sunucularımıza gelen trafikleri kontrol ederek oyuna girişi sağlıyor veya anormal bir durumda bağlantınızı koparıyor.

Yukarıdaki üç servis sağlayıcısının trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için oyuncularımız oyuna bağlanmak ve oyunda kalmakta sorunlar yaşıyor.

Bu konu hakkında ilgili birimimiz servis sağlayıcılar ile iletişime geçmekte ve tüm bilgilendirmeleri yapmaktadır.

Bu süreçte sizler de servis sağlayıcılarınızdan destek alarak bu sorunun hızlıca çözülmesinde yardımcı olabilirsiniz.

Türknet Destek Hattı – 0850 288 80 81
    Millenicom Bireysel Müşteri Hizmetleri – 0850 333 0 333
    Millenicom WhatsApp Destek Hattı – 0539 333 0 333
    Vodafone Destek Hattı – 0850 542 0 542

Junior Member
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Discord kanalında şöyle bi mesaj var. Orayı takip etmeyenler ve sadece foruma bakanlar için yazayım;
    yaw dünyada böyle bişi görülmedi oyundaki hatayı oyunculara yaptırmaya çalışmak kadar aciz bi durum olabilirmi.

Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    yani biz arayıp yardımmı isticez neticede siz şunu yaptırın servis sağlayıcınıza sorun çözülecektir yerine soorunun çözülmesine yardımcı olabilirsiniz diyor

Senior Member
    Merak ediyorum ne diyeceğim arayıp da.
    Hızımda düşüş yok, bağlantımda kopma yok. Başka online oyunlarda kopma yaşamıyorum.
    Sorun tamamen nttgame kaynaklı. Türknet'e ne demem gerekiyor.
    Last edited by SelmanC; 04-02-2020 at 02:16 PM.

Bıraksınlar artık internet sağlayıcılara çamur atmayıda düzeltsinler oyunu.Yıllarca aylarca aynı servislerle oyun oynadık saldırı oluyor oyuna diyene kadar. Saldırı var mı yok mu oda mechul ,belkide yoğunlukdan çöküyor event zamanlarında .Salgın var diye sattılar kapasitesinin çok üzerinde premiumu onu düzeltiyorlar belkide.

Junior Member
    Quote Originally Posted by _Perfect_Game_ View Post
    Başka servere gir bas, dc yicen atacak zaten seni oyundan.. İstediğin yere gir,Oyna..Hediyeler Letter (L) oyun içi mektup kutusunda olacak ordan al kullan.
    orda sw deki karakterde kalmıyomu letterdeki malzemeler aresteki çarda kırıp siriusa gectigimde nasıl olacak

Member
    Nickname
    ResT
    Clan
    Sinfuls
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    El-Morad
    Swisscom u arayip knight online da dc mi oluyorum diyeyim Eger aldiginiz guvenlik onlemi nedeniyle yurtdisi oynayamacaksa soyleyinde bilelim ona gore pozisyon alalim.
    Last edited by Recital; 04-02-2020 at 02:03 PM.