Page 36 of 165 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 351 to 360 of 1648
    Junior Member
    dc yine sorun devam oyunun düzeltiği felan yok
    ttnetli arkadaslar oyun düzeldi sanıyor ama yarın onların oyuna girebileceiginin garantisi yok farkında degiller
    bellemisler bi 2 hafta onlar sorunsuz oynadı diye ne 2 haftası en fazla 2 gün dc yemedık
    ilk günler bizde dc yiyoduk
    bu oyunun ömrü dolmus kalan oyunlar bizimdir

Gene gitti herkez evde kimse farm yapmasın amacıyla kasten mi dc veriyorsunuz 3 gün vodafone 3 gün ttnet liler oyun oynasın 1 gün bakım yapalım kafasındamısınız ? kimse farm yapamasın malum Covid19 tehditinden dolayı herkez evinde evinde olan farm yapıcaktır biz bunlara farm yaptırmayalım oyunu bozalım milleti dc edelim kafasındamısınız ? bilmiyorum anlam veremiyorum ama gerçekten şu oyunu artık rayına oturtun ttnet vodafone superonline dsmart uydunet turknet kablonet ayırt etmeksizin herkez şu oyuna rahatlıkla erişim sağlayabilsin. bir kısım oyunda bir kısım oyunda değil anlamadım askerde duş sırası beklemek gibi oldu artık .

Junior Member
    oyunu tekrar bakıma alın bari yoksa bir sey değişmeyecek dc olmaya devam edeceğiz...

Quote Originally Posted by JaxeRiii View Post
    oyunu tekrar bakıma alın bari yoksa bir sey değişmeyecek dc olmaya devam edeceğiz...
    oyunu bakıma alırlarsa bu sefer ttnetliler giremicek oyuna gene aynı şey olucak kısır döngü oluşturdular sürekli aynı tantana

NTT game ekibi size Sıla'dan ''Ben yoruldum, söyle senin gücün var mı hala?'' şarkısını armağan ediyorum.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Father2222 View Post
    oyunu bakıma alırlarsa bu sefer ttnetliler giremicek oyuna gene aynı şey olucak kısır döngü oluşturdular sürekli aynı tantana
    Arz talep mesel esimi diğer giremeyenlerin ne suçu var ...

yarım saat oyun yok start gelmiyor gelsede oyunda 5 dakka durabiliyoruz yazıklar olsun size

Quote Originally Posted by JaxeRiii View Post
    Arz talep mesel esimi diğer giremeyenlerin ne suçu var ...
    bende giremiyorum bir vodafone net kullanıcısı olarak şuanda bakım yapmaları sonucunda olucak şeyi söyledim. dediğim gibi 1 gün ttnetliler 1 gün vodafonelular 1gün bakım sürekli kısır döngü oluştu.

start geldi dc yiyeceğimizi bile bile girelim hadi oyuna

Junior Member
    Quote Originally Posted by Father2222 View Post
    bende giremiyorum bir vodafone net kullanıcısı olarak şuanda bakım yapmaları sonucunda olucak şeyi söyledim. dediğim gibi 1 gün ttnetliler 1 gün vodafonelular 1gün bakım sürekli kısır döngü oluştu.
    Maglorexbugün saat 12:01
    Türknet ve Vodafone'nun düşmesi teknik bir sorun değil.
    Maglorexbugün saat 12:01
    Saldırılar ile alakalı...

Saldırı varsa neden diğer sunucular dc yemiyor..
    saldırı varken neden biz 30 dk lık bakımdan önce ( Vodofone-türknet) dc olmuyorduk.

teknik sorun değilde nedir bu..