2 gündür ttnetlilerle dalga geçiyodum. Şimdi geldi bizi vurdu![]()
2 gündür ttnetlilerle dalga geçiyodum. Şimdi geldi bizi vurdu![]()
Discord'da açıklama yapıldı. Düzeldi tekrar gitti uğraşıyorlar anladığım kadarıyla.
"
Maglorexbugün saat 18:57
Eğer Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. "
Vodafone kullanıyorum 1 saattir start gelmesini bekliyoruz
start gelmiyor beyler.....
rezalet ya, koskoca firma, ne yaptınız ne ettinizse vodafone ve turknet kullanıcıları nasıl olsa daha az diyip, saldırıları bize doğru yönlendirdiniz. port mu değiştiniz ne halt ettinizse şimdi biz giremiyoruz. Sorunu ortadan kaldırmak varken bunu beceremeyip, sıvama işi yapıyosunuz.
Oyunda Jr girerken vodafone olmiyan tıklamasın diyenlerin gözü yaşlı birazda siz sabredin 2 hafta giremedik biz
Hangi discord'u kullanıyorsunuz acaba? 18:38'de kanala "vodafone ve turknet" için mesaj sabitlendi.
Aşağıda da Maglorex'in yazdıklarını görebilirsin. Spam yapmayın diye kaç sefer uyardı, ısrarla aynı şeyleri yazdılar. Sonra kanalı kapattılar. Sormaları dert değil, ısrarla spam yaparak aynı şeyi sormaları/söylemeleri sıkıntı. Onlar spam yapınca chati kapatıyorlar, benim ve başkalarının bilgi almasını, soru sormasını ve iletişim kurmasını engelliyorlar. Anlaştık? E böyle olunca "açıklama yapmıyorlar, chati kapatıyorlar" diye feryat etmenin anlamı kalıyor mu?
![]()
Last edited by GengaR_AreS; 03-31-2020 at 04:33 PM.
ben türknet kullanıyorum zaten dc sorununu bende yaşıyordum 100hız vdsl ttnet alt yapısını kullandıgı için dc yiyordum sürekli ama şimdi komple gitti oyun