Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 75
    Çözüm ne aşamada yukarıdaki problemleri aşma konusunda ne noktadayız günlerdir oyuna giremiyoruz. En azından siz yöneticiler tarafından bizle bilgi verilirse beklerken işimizi gücümüzü yaparız. Telefon yada pc her an önümüzde ha açıldı ha açılacak diye beklemek zor . Sizleri anlıyoruz büyük bi yapılanmada olan sorunları düzeltmeye çalışıyorsunuz. Fakat beklemek inanın çok daha zor.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Güncel bilgi aşağıdaki gibidir.

Junior Member
    benim şimdi hesabımda npoint de kalmadı sorun çözülünce tekrardan 5 npoint isterse ne yapıcam

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by lal_p2xlLSeH View Post
    benim şimdi hesabımda npoint de kalmadı sorun çözülünce tekrardan 5 npoint isterse ne yapıcam
    Bu konuda destek bileti göndererek, müşteri hizmetlerinden yardım talep edebilirsiniz.

Junior Member
    peki teşekkürler

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Mobilden ve Pc den OTP ye giriş yapamıyorum. 3 gündür. CE1001: communication problem has occurred with a server. please try again in a moment hatassı veriyor mobilde. pc dede buna benzer hata veriyor. konu ile ticet atayım dedim ama oda çalışmıyor. burda yazan şeeyleride denememe ragmen bilet gönderme de sorunlu. konu ile ilgili çözümlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by rorke View Post
    Mobilden ve Pc den OTP ye giriş yapamıyorum. 3 gündür. CE1001: communication problem has occurred with a server. please try again in a moment hatassı veriyor mobilde. pc dede buna benzer hata veriyor. konu ile ticet atayım dedim ama oda çalışmıyor. burda yazan şeeyleride denememe ragmen bilet gönderme de sorunlu. konu ile ilgili çözümlerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz
    Bilet göndermede nasıl bir problem yaşıyorsunuz?

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Bilet göndermede nasıl bir problem yaşıyorsunuz?
    siteeye giriş yaptıktan sonra destek kısmına giriyorum. ordan bilet gönder e tıklıyorum karşıma çıkan 3 ressimden otp kısmına tıklıyorum ve ilerle diyorum. Bir Hata Oluştu (Geçersiz Bölüm Seçimi). Please start over. hatası veriyor. sayfayı yenileyip tekrar tekrar denememe rağmen aynı hataları alıyorum.

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by rorke View Post
    siteeye giriş yaptıktan sonra destek kısmına giriyorum. ordan bilet gönder e tıklıyorum karşıma çıkan 3 ressimden otp kısmına tıklıyorum ve ilerle diyorum. Bir Hata Oluştu (Geçersiz Bölüm Seçimi). Please start over. hatası veriyor. sayfayı yenileyip tekrar tekrar denememe rağmen aynı hataları alıyorum.
    Aşağıdaki gibi işaretli yeri tıkladıktan sonra ileri işlemini gerçekleştirir misiniz?

Junior Member
    Class
    KO -> Priest
    Race
    El-Morad
    Seçenekler çıkmıyordu.
    Şimdi Düzeldi.
    Teşekkürler.
    OTP CE1001 hatası ile ilgili uzun ssüredir giriş yapamıyoruz bu konuda gelişme varmı

Tags for this Thread