Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Account Creation Abuse

Öncelikle merhabalar.

Hesabımı dün oluşturdum ancak öncesinde sonu @outlook.com ile biten mailime aktivasyon maili yaklaşık 1-2 saat boyunca gelmedi.Toplamda 2-3 gere re-send yapmama rağmen bir değişiklik olmayınca bende heralde bugda kaldı vs diyip bu sefer sonu @gmail.com ile biten mailimle yeni bir üyelik açtım ve mailime mesaj anında geldi. Bende aktivasyonumu tamamlayıp oyunumu oynamaya başladım. Bu sabah uyandığımda hesabıma girecekken konuda bahsettiğim yazı ile karşılaştım. Hesap açarken abuse vs yapmadım. İllegal herhangi bir şeyde 2.5 senedir oyundayım ve hiç kullanmadım. Lütfen kontrol edebilir misiniz ?

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Gün içerisinde birden fazla hesap açılması durumunda karşılaşılan bir hata mesajıdır. Destek bileti göndererek müşteri hizmetlerinden yardım talep etmelisiniz. Hesabınız incelendikten sonra müşteri temsilcisi gerekli yanıtı verecektir.

Game Master CluTaah's Avatar
    Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Merhaba,

Şu forum isminiz değiştirin lütfen, nasıl uygunsuz isimler alabiliriz diye mi uğraşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Junior Member
    İsmimden dolayı özür dilerim. Beraber oyuna başladığım arkadaşımla makarasına yapmış olduğum bir isim. Kaldı ki forumlarla vs ilgilenmediğim için burada kullanılıcağını hiç düşünmedim o yüzden yapmıştım. Nasıl değiştiriceğimi söylerseniz değiştirebilirim.

Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Portal'a giriş yaptıktan sonra Hesabım > Genel Bakış > Nickname adımlarını takip ederseniz değişiklik yapabilirsiniz.

Junior Member
    İsmimi değiştirdim teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ticket attım konuyla alakalı yapmam gereken herhangi bir şey var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok destek ekibi kontrolleri sağlayıp size geri dönüş sağlar. Genel olarak illegal bir durum söz konusu değilse eğer, hesabınız direkt açılır.

Junior Member
    Peki çok teşekkür ettim. İyi günler dilerim ^^

Tags for this Thread