Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
    Member Punch_34's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad

TPT IP Match sistemi hakkında

Merhaba,
    Dün akşam hesabıma giriş yapmayı denediğimde TPT IP Match sebebiyle kapatıldığı olayı ile karşılaştım.Bu olayı önce ticket atarak NTTGame yetkililerine bildirdim ve ardından yaptığım araştırmalarda daha önce Hile vb. tarzı kullanılmış olan IP adreslerinden giriş yapılan hesapların bu sebepten dolayı SINIRSIZ kapatılabildiğini öğrendim. Ben hesabıma İş yeri, Ev kendi semtimdeki kafeden giriş yapmaktayım. Daha önce bir başka IP adresinde hile kullanılıp kara listeye alındıysa kullanıcılar o ip adresinden giriş yapmayı denediğinde hesapları direk süresiz olarak kapatılmasının yerine bir uyarı mesajı ile bilgilendirilmelidir.
    Laptop'umu alıp dışarıya çıkıp bir kafede Wi-Fi bağlandıktan sonra ben bu oyunu oynadığım için TPT IP MATCH sebebiyle hesabım süresiz kapatıldı. Bu sistem mantık dışıdır. Bir yetkili bu konuda yardımcı olmalı ve yeniden düzenleme getirmelidir aksi takdirde ev harici hiç bir yerde bu oyun oynanmaz durumdadır. Şu an İstanbul'un bir çok ilçesinde çok büyük Gaming Center'lar mevcut. Biz buraya 3-4 arkadaş gidip K.O. oynasak arkamızdan birisi gelip veya daha önce birisi gelip orada hile kullandığı için bizim hesaplarımız kapatılıyor.
    İyi forumlar.

Senior Member

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Yanlış hatırlamıyorsam yetkililer şu şekilde bir cümle kullanmıştı "TPT IP MATCH" olayında sadece ip'ye değil karakterler arasındaki etkileşime de bakılıyor.
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Junior Member
    Mantik dişi olan hiçbirşey ilerleyemez. Bu yüzden konuyu açan arkadaşa +1 puan veriyorum.

Member Punch_34's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by xClarkKent View Post
    Yanlış hatırlamıyorsam yetkililer şu şekilde bir cümle kullanmıştı "TPT IP MATCH" olayında sadece ip'ye değil karakterler arasındaki etkileşime de bakılıyor.
    ticket'a verilen cevapta hile kullanılmış protokolden giriş yapıldığı söyleniyor bir etkileşim vs. söz konusu olamaz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Punch_34 View Post
    Bu sistem mantık dışıdır.
    Muhahahaha

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ter_tC9zMUSy View Post
    Muhahahaha
    Ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Konuyu açan arkadaş Usko oyuncularini , olan bir hatanin düzeltirmesini , savunurken sen dalga geçiyorsun. Yazik çok yazik.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hakansly35 View Post
    Ağlanacak halinize gülüyorsunuz. Konuyu açan arkadaş Usko oyuncularini , olan bir hatanin düzeltirmesini , savunurken sen dalga geçiyorsun. Yazik çok yazik.
    Mantık dışı sanılan sistemin mantığını anlayınca mantık dışı denildiğinde sende güleceksin.

Member Punch_34's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Ter_tC9zMUSy View Post
    Mantık dışı sanılan sistemin mantığını anlayınca mantık dışı denildiğinde sende güleceksin.
    sana cevap vermeyecektim fakat veriyorum. sanırım sistemi anlamamışsın ve olaydan bir habersin ben hile kullandığım için banlandığımı düşünüyorsun sanırım. ticket'a gelen cevapta IP Adresinde daha önce illegaliteye bulaşan karakterlerin giriş yapmasından dolayı benim hesabım kapatılıyor. basitçe özetliyorum sana güzel arkadaşım. Umumi tuvalete girdin, içeride bir ceset var ve arkandan bir anda polisler gelip "katili yakaladık suç üstü." diyor. olay bundan ibaret.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Ortak ağdan kullanıcılar sorumludur. Bilmediğiniz, güvenmediğiniz yerlerden girmenizi tavsiye etmiyoruz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.