Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Exclamation Cz boss taşi hakkinda

Selamlar iyi çalişmalar son gunlerdeki ittifaklardan dolayi czdeki farm ve boss agaci kovalayan timlerden dolayi server olarak bikkinlik duyuyoruz

yetkililerden ricamiz eski sisteme dönülmesi ve boslarin saaat başi deilde ayri ayti kendi tekbasina farkli yerlerde
    doğmalarini istiyoruz böylece agaci bekleyen mage timler mele timlerden başka dier userlerede biraz

adaletli olacagini düşünüyorum ...

Senior Member
    oturup düşünüyorum koskoca nttgame göz göre göre boss taşındaki ittifakları tek çözümü olan eski usul rastgele saati belli olmadan bossların cıkmasını neden geri getirmez cidden düşünüyorum.. çok basit eski usule getiriceksin ittifak falan kalmayacak herkez boss kovalayıp herkez keyf alacak pk da olacak zor değil inanın.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    İstedikleriniz güzel ancak yapımcı firmanın zamanla oyuna entegre ettiği bir çok şey var örneğin bir achievement 100x Chaos Stone kesme görevi gibi veya boss taşından çıkan bazı bossların 100x kesilme görevleri vs için ekstra farklı şeyler geliştirmesi gerekiyor. Bu yüzden pek değişiklik yapacağını sanmıyorum.

Banned
    Quote Originally Posted by erdygsx View Post
    oturup düşünüyorum koskoca nttgame göz göre göre boss taşındaki ittifakları tek çözümü olan eski usul rastgele saati belli olmadan bossların cıkmasını neden geri getirmez cidden düşünüyorum.. çok basit eski usule getiriceksin ittifak falan kalmayacak herkez boss kovalayıp herkez keyf alacak pk da olacak zor değil inanın.
    YOK YAAAA ondan sonra eslant da olduğu gibi taramacılar Cz ye de musallat olsun ....

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by death_stroke View Post
    İstedikleriniz güzel ancak yapımcı firmanın zamanla oyuna entegre ettiği bir çok şey var örneğin bir achievement 100x chaos stone kesme görevi gibi veya boss taşından çıkan bazı bossların 100x kesilme görevleri vs için ekstra farklı şeyler geliştirmesi gerekiyor. Bu yüzden pek değişiklik yapacağını sanmıyorum.
    bence herŞey daha gÜzel olacak emİn olun cz ye cikan kxper ve hİlecİler daha cabuk banlanicaktir. Ve ayrica cz cok canlanicak her koŞede pk olacaktir ve İttİfak son bulacaktir...

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by flyhigh24 View Post
    yok yaaaa ondan sonra eslant da olduğu gibi taramacılar cz ye de musallat olsun ....
    cz ye cikmalari daha gÜzel olur bÖylelİkle da ha kolay ban yerler dÜŞÜnsene cz de her job her lwlden adam pk atiyor eskİsİ gİbİ cz sureklİ canli . Bu kadar karamsar olmamalisin 1 skeleton bone collector u kesmeye calisirken czde 55 lwdİm ve o mobu almak İÇİn ayni anda herkes dalmaya calisiyordu sonra bos ÖldÜĞÜ gİbİ herkese bİrbİrne curcunanin gÜzellİĞİne gel

Senior Member Thapseus's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    İstedikleriniz güzel ancak yapımcı firmanın zamanla oyuna entegre ettiği bir çok şey var örneğin bir achievement 100x Chaos Stone kesme görevi gibi veya boss taşından çıkan bazı bossların 100x kesilme görevleri vs için ekstra farklı şeyler geliştirmesi gerekiyor. Bu yüzden pek değişiklik yapacağını sanmıyorum.
    Madem mob-id tarama engellendi chaos stone daha farklı lokasyonlarda çıkabilir. Yahut chaos stone kesildiğinde açığa çıkan bosslar bowlun farklı yerlerine dağılabilir, iç içe doğmalarından daha makul bir durum olur fikrindeyim. Artık cs kesilirken hangi mobun nereye doığacağı ezberlenmiş yüzdeler hazırlanmış halde bekleniyor.
    https://forum.nttgame.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=1436216&dateline=1563  822588

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    booss taşı kalabilri sadece np verebilir mesela katlanarak 1x 2x 3x 4 x 5 x katları gibi 10 oldgunda tekrar sıfırlanabilir partice altında olup herkese np dagıtabiliir emc luferson baskınında monumentin altında olduğu gibi gerçekten düşünmesi bile çok eğlenceli

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by thapseus View Post
    madem mob-id tarama engellendi chaos stone daha farklı lokasyonlarda çıkabilir. Yahut chaos stone kesildiğinde açığa çıkan bosslar bowlun farklı yerlerine dağılabilir, iç içe doğmalarından daha makul bir durum olur fikrindeyim. Artık cs kesilirken hangi mobun nereye doığacağı ezberlenmiş yüzdeler hazırlanmış halde bekleniyor.
    sonuna kadar haklisin katiliyorum.. İttİfaka son Çare yoksa sİrİus cete bazli clan sİstemİ İle yonetİlmeye baŞlanicak

Bahçe farmı ittifakların geçim kaynağı olmuş durumdadır. Bahçedeki pride yaratıkları random olarak çıkması gerekiyor.Cz de pk yı arttıracak daha çok eklenti gelmesi gerekiyor.

Tags for this Thread