Results 1 to 8 of 8
    Senior Member
    Nickname
    TORCHl
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

REB10 kasma tavsiye

arkadaşlar 83 lvl warriorumu Reb10 kasmak istiyorum tavsiyelerinizi alayım (slot,pre,pus vs...)

Eslantta titan boro dışında zor oluyor 81 lvlim exp pre var 60k filan geliyor paramunda.

Senior Member IIcanceII's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by MrAzgin View Post
    arkadaşlar 83 lvl warriorumu Reb10 kasmak istiyorum tavsiyelerinizi alayım (slot,pre,pus vs...)
    Merhaba ben 83/1 ten 83/7 1 ayda geldim. İlk 1 hafta titan sonra ds party ile kastım. Exp premium vardı full genie full pre pot pt de per vardı. Ayrıca denk gelirsem logos kovalıyordum. Reb10kasmanın en buyuk sıkıntısı ekip sağlam olmalı gece online kişi olmalı yoksa sıkıntı. Ayrıca pt deki kişiler gece 3/4 te olsa arayabilecegin kişiler olmalı. Yani ds çok seri kasar ama risklidir titan bi tık daha yavaş gider.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    15. Yıl etkinliği varken, 17 günde rebirth 10 olmuştum. Sürekli Titan'da kastım. Diez sunucusunda o zamanlar Paramunlar bile full parti idi.

Etkinlik sona erdikten sonra kasabileceğin tek yer Titandır. Tabii diğer yerlerde de kasılabilir, güzel parti varsa dark stone iyidir. Onun dışındaki spotlar daha yavaş olacaktır. İçlerinde en iyi exp veren yer titan bölgesidir.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    darkstone yada titan exp pre ile

Senior Member IIcanceII's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    15. Yıl etkinliği varken, 17 günde rebirth 10 olmuştum. Sürekli Titan'da kastım. Diez sunucusunda o zamanlar Paramunlar bile full parti idi.

Etkinlik sona erdikten sonra kasabileceğin tek yer Titandır. Tabii diğer yerlerde de kasılabilir, güzel parti varsa dark stone iyidir. Onun dışındaki spotlar daha yavaş olacaktır. İçlerinde en iyi exp veren yer titan bölgesidir.
    83/1 den 83/10 a 17 günde mi kastınız? Eğer öyleyse helal olsun gerçekten bende kendime rekor diyorum

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by IIcanceII View Post
    83/1 den 83/10 a 17 günde mi kastınız? Eğer öyleyse helal olsun gerçekten bende kendime rekor diyorum
    Hayır rebirth 6'dan rebirth 10'a 17 gün sürdü

Senior Member
    DC pre al farm yap reb 10 çar al knk daha kısa sürer

Tags for this Thread