Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Hesabım Hk.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by JaoeLL View Post
    senin gibi hile kullanıp ban yedikten sonra support ekibini boş yere meşgul edenler yüzünden haklı ve acil biletler aksıyor geç cevaplanıyor benim fiktim gerekirse ticket atmanın ücreti arttırılmalı hatta belki her ticket 10tl ve üzeri olmalıdır ki gereksiz yere meşguliyet oluşmasın gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara daha çabuk yardımcı olunsun
    Haklısın sana katılıyorum

Junior Member
    Teşekkür ederim kardeşim,

yaklaşık 2008den beri oynuyorum 1 kere hapse bile atılmadım banda yemedim yani koskoca nttgame bu kadar userin arasından sizi seçip gıcıklık mı yapıyor geçin bu işleri support ekibi umarım bu tür olayları göz önünde bulundurup ticket atma ücretini arttırır

Junior Member
    Sen NTT nin müşterisisin.Hiçbir firma kurum ve kuruluş müşterisini red etmez.Hiç şüphem yok eminim kullanıyosunuz saçma sapan program 10 15 gün topluyosunuz az çok bişeyler sonra temiz çara yatırıp aaa ben niye ban yedim oyuna girerken sağ altta x trap öylesine zevkine çıkıyo değilmi
    Tebrikler Yönetim
    Last edited by GamesDepot; 10-15-2019 at 01:19 PM.

Junior Member
    Quote Originally Posted by JaoeLL View Post
    senin gibi hile kullanıp ban yedikten sonra support ekibini boş yere meşgul edenler yüzünden haklı ve acil biletler aksıyor geç cevaplanıyor benim fiktim gerekirse ticket atmanın ücreti arttırılmalı hatta belki her ticket 10tl ve üzeri olmalıdır ki gereksiz yere meşguliyet oluşmasın gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara daha çabuk yardımcı olunsun
    kardeşim algılama sorunu mu var yoksa rol mü yapıyorsunuz.hile kullanmadım diyorum bunun neyini anlamakta zorluk çekiyorsunuz?kafanıza vura vura mı anlatmayı öğrettiler size?nedir bu hengame?

Junior Member
    Quote Originally Posted by kadir_59 View Post
    Sen NTT nin müşterisisin.Hiçbir firma kurum ve kuruluş müşterisini red etmez.Hiç şüphem yok eminim kullanıyosunuz saçma sapan program 10 15 gün topluyosunuz az çok bişeyler sonra temiz çara yatırıp aaa ben niye ban yedim oyuna girerken sağ altta x trap öylesine zevkine çıkıyo değilmi
    Tebrikler Yönetim
    kullandiğım program neymiş sorusuna neden bir cavap alamıyorum o halde bay ileri zekalı kardeşim benim.milleti yargılamak ne kadar kolay sizler için

Junior Member
    ve ayrıca madem bu oyun haksız yere ban atmıyor veya hapise atmıyor o halde forumun mahkeme kısmında haksız yere ban atılıp sonra jüri tarafınca hesapların açılması ne demek oluyor? sizlere soruyorum sayın yargılama ekibi

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar

Gm ekibi dizin isteklerini paylaşma zorunluluğu olmamakla birlikte lütfen hesap problemleri için bilet gönderiniz.

Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir.

Junior Member
    hesaba giriş yapamıyorum ki bilet göndereyim.internet hesabı kapatılmış yazıyor giriş yapamıyorum

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar

Gm ekibi dizin isteklerini paylaşma zorunluluğu olmamakla birlikte lütfen hesap problemleri için bilet gönderiniz.

Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir.
    banlanan hesap benim hesabım ise eğer bunun nedenini benimle paylaşmak zorunda arkadaşım.neden dolayı banlandığımı bilmek en doğal hakkım

Tags for this Thread