Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 110
    Senior Member BestVitaLity's Avatar
    Quote Originally Posted by abdullah seker View Post
    Varsayalım ki suçları aynı olan 2 kişi olsun ,
    x kişisi 5 kere hapis yedikten sonra 6. yı ban yiyor.
    y kişisi tek seferde ban yiyor.
    Bu çifte standart değilde ne peki ?
    Onun cevabı bu maddede yazıyor:
    Not: GM’in inisiyatifine göre tüm kurallar değiştirilebilir. Her bir kural için cezalar arttırılabilir ya da düşürülebilir.

Ve kendisi de zaten makro kullandığını canlı yayında itiraf etti, hatta kullandığı bilgisayarı makro mausla beraber satılığa bile çıkardı. Yani kendisi bile kendini savunmuyor, sen savunma bari.

Quote Originally Posted by ZuhannaOfficial View Post
    https://www.twitch.tv/videos/4393132...ghts&sort=time ilk klipte başlıyor ilk yaptığın ghost bak evre evre anlatıcam sen zaten biliyorsunda yinede anlatıyım insanlarda anlasın...burada yayını açtın ve dedin ki aha Zuhanna var gidip kesek şunu yayında ve arkasından kesemedin triggerlandın tekrar denemeye karar verdin. Bu ilk Klibin Özetiydi. İkinciye gelelim; https://www.twitch.tv/videos/4393141...ghts&sort=time burada ise ben sana hiç bir şekilde düşmanlık sergilemediğim halde üzerimde flood atıp saygısızlık yapıyorsun ve ben burada yine birşey demiyorum SESİ AÇ öyle izle. Gelelim üçüncü Klibe: yani senin konuyu açtığın ve attığın klip https://www.twitch.tv/videos/4393148...ghts&sort=time burada yine bir sorun yok demiyorum ki bu adamlar beni ghostluyor diye kesinlikle hiç bir söylemde bulunmuyorum. gelelim Dördüncü klibe: https://www.twitch.tv/videos/4393152...ghts&sort=time burada ölünce diyorum ki haa tamam ya bunlar beni ghostluyor anlaşıldı..sonra zaten ardı arkası kesilmedi.. bak birazcık onurlu isen bunun aksini idda edemessin. dahada birşey demiyorum çünkü yeterince vaktimi çaldın hakkımıda helal etmiyorum iyi oyunlar dediğim gibi HUMAN OLDUGUNDA GEL ÇIK KARŞIMA YAYINDA AÇICAM hadi bol şans.
    Ghostluyorum zaten, yasak değil. Ama bowlda CSde ölüpte ghost diye ağlama yasak olmayan bişey için bannlatacam diye boş boş tehditler savurma. Bannlanacak biri varsa insanlara "maymun" dediğin için senin bann yemen gerekiyor. Nasıl hâla discordda yayıncı permin var onu da anlamıyorum. Heralde GMler kullandığın bu kelimeyi gözden kaçırmış.
    Last edited by Lord_Archer; 08-21-2019 at 12:57 PM.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by abdullah seker View Post
    Varsayalım ki suçları aynı olan 2 kişi olsun ,
    x kişisi 5 kere hapis yedikten sonra 6. yı ban yiyor.
    y kişisi tek seferde ban yiyor.
    Bu çifte standart değilde ne peki ?
    İnisiyatif o gün olan ruh haline ya da psikolojine göre alınan bir durum değildir. Kişinin hesapları kontrol edilir, daha önceden aldığı cezalar hepsi değerlendirilir. Hayatında ilk kez makro açmış birisi ile daha önce 5-6 hesabı kapatılmış, yeni kullandığı hesaplardan 1-2 kez hapse gitmiş ve hala kullanmaya devam eden kişi bir değildir. Böyle durumlarda Gm inisiyatif kullanır. Sizler hesap geçmişleri hakkında bilgi sabihi olmadığınız için size göre iki değerlendirmede de ikisi de ilk kez makro kullanıyor neden farklı ceza alıyor diye düşünmeniz normaldir.

Ghost konusuna gelirsek de; Ghost direkt olarak ban sebebi değildir ancak canlı yayında Khenarth'ın da bahsettiği gibi durum ghost'un bir tık üstüne çıktıysa yine bu analiz edilerek inisiyatif dahilinde ceza verilebilir.

Ayrıca lütfen cr haricinde forumun diğer bölümlerinde ve burada link paylaşmayınız. Bu linkler burada değerlendirilmez, işlem yapılmaz veya üstünde tartışılmaz. Bu durumu sadece cr responsible personeli ve Gm ekibi değerlendirir.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member
    Eğer bu adam sırf bu sebepten dolayı birinin banlanmasına ya da hapis cezası almasına sebep olsun oyunu anında denetim masasından silerim.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Toplasan günün çoğunda oyun olarak 200 izlenme geçmeyen oyunun yayıncıları 10-20 izledin mi arada oyunda da denk geliyorum havalarından geçilmiyor.Acaba gerçekten her gün 10-20 bilemedin en fazla 50-100 olsun izleniyor diye bir destek , bir çifte standart mı var ?

Senior Member cYkParsing's Avatar
    Quote Originally Posted by ZuhannaOfficial View Post
    sence o herifin niyeti ve amacı ap acık ortada değil mi? onun cevabını söyler misin? yoksa tarafsız gibi görünüp taraflı bir yorum mu yapıyorsun?
    videoları izlemedim sürekli senin üstüne oynanmak sa sinirlendiğin durum bu knightın tabiatında var. herkes birbirinin üstüne oynuyor.

büyük balık küçük balığı yer.

Quote Originally Posted by cYkParsing View Post
    videoları izlemedim sürekli senin üstüne oynanmak sa sinirlendiğin durum bu knightın tabiatında var. herkes birbirinin üstüne oynuyor.

büyük balık küçük balığı yer.
    Attığı videoların 2sinde bowlda kesilmiş, 1inde human town önünde 2ptye kafa atıp ölmüş ghostluyorlar diyor. Yok yani arada ghost atıyoruzda bowlda ghostlamaya ihtiyaç yok heralde.

Chaos Stone keserken ölünce ghost atıyorlar diyip CRye atabiliyor düşün artık, heralde yayınını 20 kişi izlediği için NTTden ayrıcalık bekliyor. Birisi 4 ay önceye kadar 3k izlenen yayıncıya ne olduğunu hatırlatsın bu arkadaşa.
    Last edited by Lord_Archer; 08-21-2019 at 01:11 PM.

Senior Member xBionic's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Ceza alırlarlar ya da almazlar bilemem ama şunu biliyorum
    Senin oyunu silip silmemen gmlerin kararını etkilemez
    Kişiliğini makamdan alanlar, makamdan sonra kişiliksiz kalırlar.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xClarkKent View Post
    Ceza alırlarlar ya da almazlar bilemem ama şunu biliyorum
    Senin oyunu silip silmemen gmlerin kararını etkilemez
    etkileyip,etkilememesi inan hiç önemli değil.
    bugün 1 kişi yarın 10 kişi derken bir bakmışsın oyunda oyuncu kalmamış olur.

Senior Member cYkParsing's Avatar
    Aslında hak da veririm kendi gözünden baktığınız zaman sürekli yayın yaparken darlanmak taciz edilmek hoş bir durum değil
    ama cz savaş alanı işte bir kişiye bu hakkı tanıdığın zaman herkes yayın açar cz'e geçer farm slotlarına geleni reportlar hadi ceza verin diye ortalık karışır.