O zaman her yayın açan czde istediği kadar kassın, yerini biliyorum niye gidip kesmiyim seni? Kesmemem için bir sebep var mı ? O zaman delay koyacaksın yayına. Bowlda ölüp ghostluyor diyorsun bunun ötesi yok. Bide bannlatmakla tehdit ediyorsun.
O zaman her yayın açan czde istediği kadar kassın, yerini biliyorum niye gidip kesmiyim seni? Kesmemem için bir sebep var mı ? O zaman delay koyacaksın yayına. Bowlda ölüp ghostluyor diyorsun bunun ötesi yok. Bide bannlatmakla tehdit ediyorsun.
Last edited by ScORp_LiON; 08-21-2019 at 12:51 PM.
Mağdurumda mağdurum edebiyatına dönmüş bu olay.
Oyun politikası: slotlar kimsenin malı değildir.
Kimseye ayrıcalık tanınamaz.
Yoksa sen ayrıcalık mı istiyorsun ?
Git kumda oyna o zaman.
O zaman ağlama her kesildiğinde beni gostluyorlar abi, bannlatacam hepsini. Ne oldu bannlatabildin mi ? Boş boş tehditler savurma. Bowlda kesilipte beni ghostluyorlar deme. Yayın açtın diye ayrıcalık mı bekliyorsun? NTT kralına yol vermiş yayın işinde, bari onu bi görün.
Adamların keyfi sizi ilgilendirir mi hocam ?
onlar demek ki böyle zevk alıyor böyle oyunlarını oynuyorlar ne yani adam senin yayınını izler,sürekli seni takip eder keser ne yani bunda abartılacak olay ne ?
Senin olay hem ayranım dökülmesin hem sütüm kesilmesin var mı böyle olay ?
Rahatsız olduysan yayından gelen parayı umursamazsın bidaha yayın yapmazsın,buradada boş boş muhabbet etmezsin.
o olayı hiç sorma maalesef hocam,Nttgame adaletsizlik yaptı o adama.
E makro/pedal kullanan kişi 5 sefer hapis yiyor ama bu eleman 1 sefer hapis yedikten sonra sebepsiz yere 2.yi ban yedi hiç bana gm insiyatifi diye mamal okumayın.sırf o adam 6-7 k izleniyor(çocuk kitlesi) diye çifte standart uyguladınız.
Sonra ne oldu 6-7 k izlenen eleman oyununuzu bıraktı sizde 2 k kişinin gönlünü kaybetmiş oldunuz değdi mi ?
6 k izlenen adam hoşgörü gösterip yayınınıza bile çıkmadı ama o banladığınız 2 k izlenen yayıncı size hoşgörü gösterip yayınınıza konuk oldu nankörlüğe değdi mi ?
paylaştığın klipte ben ghostluyorlar diye ağlamıyorum..seninde herhalde kulakların iyi işitmiyor.koymuşsun bir tane klip, konu başlığıda Bazı yayıncıların kendini dokunulmaz sanması. falan filan gelmiş burda o kadar kanıt sunmama rağmen hala aksini savunup kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun. ne yaptığınızı ve ne ettiğinizi çok iyi bildiğiniz halde onursuzca davranıp insanların vakitlerini çalıyorsunuz.