Results 1 to 8 of 8

Angry Dolandırıcı hakkında

30.06.2019 tarihinde saat 17:16:22 de Vega 1 serverında x isimli oyuncu benden Rebirth +1 raptorumu istemiştir artı basacağını söyleyerek. Yanar ise yenisini vereceğini söylemiştir. Ekran görüntüsü vardır. Gm ler bu konuşmayı görüp herhangi bir işlem yapabilirler mi veya bu itemi geri alma şansım var mıdır ?
    Last edited by GamesDepot; 07-01-2019 at 02:12 PM.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Ne yazık ki bu tarz durumlarda item restorasyonu yapılmamaktadır. Kendi istediğiniz ile eşyanızı teslim etmişsiniz. Söz konusu Knight Online ise kimseye güvenmemelisiniz.

Ancak oyuncuyu şikayet etmek isterseniz kanıtlarınızı Cheat Reports bölümüne yapabilirsiniz.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Ne yazık ki bu tarz durumlarda item restorasyonu yapılmamaktadır. Kendi istediğiniz ile eşyanızı teslim etmişsiniz. Söz konusu Knight Online ise kimseye güvenmemelisiniz.

Ancak oyuncuyu şikayet etmek isterseniz kanıtlarınızı Cheat Reports bölümüne yapabilirsiniz.
    "Söz konusu Knight Online ise" derken ? Evet güvenlik konusunda hassasiyet önemli ama, forum moderatörü olduğunuz bir oyunda bu şekil bir cümle bana abes geldi.

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Bir videoda görmüştüm gm ler eski konuşmaları okuyabilir ve bu tür hırsızlıkları çözebilirler diye ama bilmiyorum size sorayım dedim.

Quote Originally Posted by Rashnel View Post
    "Söz konusu Knight Online ise" derken ? Evet güvenlik konusunda hassasiyet önemli ama, forum moderatörü olduğunuz bir oyunda bu şekil bir cümle bana abes geldi.
    Adam çok doğru bir cümle ile özetlemiş neyi abes geldi sana zırtapozluk yapma
    Söz konusu Knight online ise kimseye güvenmeyeceksin .

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Rashnel View Post
    Babana bile güvenmeyeceksin diyebilirsiniz çünkü forumda babam benim karakterimdeki eşyaları çaldı konusu mevcuttur Sanırım kurulan cümleyi yanlış anladınız ama bu oyunda eşyayı ver bir şey deneyeceğim, atağım kaç olacak bakıp geri vereceğim, ver 1-2 adam kesip geri vereyim diye uzayan giden şeylere inanmayınız. Eşya restorasyonu yok, dolandırma unsuru ve kanıtları varsa kullanıcı ceza alır.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member
    Olan raptora olsun gerçek hayattada böyleleri çıkabilir telefonu ver birini arıcam diyerek köşeyi dönüp kaçan gibi keşke vermeseydin

Quote Originally Posted by levent5455 View Post
    Olan raptora olsun gerçek hayattada böyleleri çıkabilir telefonu ver birini arıcam diyerek köşeyi dönüp kaçan gibi keşke vermeseydin
    sağlık olsun sağolasın

Tags for this Thread