Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Kayıt olamama sorunum

Kullanmış android işletim sistemli telefondan play store'a girdiğimde NTTNOW uygulaması yok yani indiremiyorum.Nişanlımın telefonuna hattımı takıp ordan kayıt olma işlemini denedim.Çok eski bir oyuncuyum Xigenonda oynardım seneler evvel hesap edin.O yüzden bu yeni sistem bana çok garip geldi.Dedim acaba ben mi beceremedim. Her neyse şimdi Nişanlımın telefonundan kendi hattım takılıyken ntt now üzerinden doğrulama kodunu aldım. Knight online sitesi üzerinden doğrulama kodunu yazıyorum '' Geçersiz Doğrulama Kodu; Son aldığınız doğrulama kodunu kullanmanız gerekir. '' diyor. Yav şu işi nasıl yapacam allah aşkına çıldıracam yıllar sonra tekrar başlayayım dedim oyuna kayıt olmayı beceremedik. Allah aşkına biri bir yol göstersin.Oynayan tek bir arkadaşım var ios işletimli telefon kullanıyor.O hiç sorun yaşamamış 1-2 dakikalık işlemdi nasıl yapamazsın diyor.Biri bana yardım etsin lütfen

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

NTTNow uygulamasında yaşanan teknik bir problem nedeniyle kod'u yazma ekranında hata vermektedir.

Gerekli bilgilendirme yapılmıştır. En kısa sürede problem düzelecektir.

Google Play Nttnow konusunu inceleyerek apk'sını indirebilirsiniz.

Hocam İndİrse bİle kod yanliŞ gelİyor ve bİrdaha kod gÖnderİlmİyor sİstemİnİzde ariza var lÜtfen en kisa sÜrede arizanin gİderİlmesİnİ talep edİyorum edİyoruz...

Senior Member J4s1us's Avatar
    nttnow daki kodu ön kayıt yaparken kabul etmiyor yeni kod da göndermiyor.

Tags for this Thread