Results 1 to 4 of 4

Angry OTP yüzünden oyuna giremiyorum.

Otp nin bağlı oldugu telefon numaram iptal oldu telefonum gitti. Oyuna giremiyorum OTP şifresi istiyor şifreyi resetlemek istiyorum 5 cash gitsin diyorum otpnin sitesine girerken telefona kod göndercez diyolar. Yahu kardeşim telefon yok telefon Böyle beş para etmez bi sistem olmaz

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Daha önceden destek bileti göndererek müşteri hizmetleri yardımcı oluyordu. Ancak 15 Şubattan itibaren bu destek kalktı.

İlgili konu için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

E-Posta ve Numara Güncellemelerinde Son Tarih 15 Şubat!

Eğer yapabiliyorsanız eski telefon numaranızın operatörüyle iletişime geçip, numaranızı tekrar çıkartmanız gerekmektedir. Bunun dışında OTP numaranızı değiştirmeniz pek de mümkün değildir.

Junior Member Captain_Cousteau's Avatar
    Nickname
    CaptainCousteau
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad

Angry

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Daha önceden destek bileti göndererek müşteri hizmetleri yardımcı oluyordu. Ancak 15 Şubattan itibaren bu destek kalktı.

İlgili konu için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

E-Posta ve Numara Güncellemelerinde Son Tarih 15 Şubat!

Eğer yapabiliyorsanız eski telefon numaranızın operatörüyle iletişime geçip, numaranızı tekrar çıkartmanız gerekmektedir. Bunun dışında OTP numaranızı değiştirmeniz pek de mümkün değildir.
    Biraz saçma değil mi?
    İnsanlar gerçekten mağdur olabilir bu durumda ki, zaten bu arkadaş mağdur olmuş bile. Yani telefon numarasını değiştirememek ne saçma. Nasıl bir hizmet veriyorsunuz siz?
    21'inci yüzyılda beceremediğiniz şey çok komik gerçekten. Keşke diğer support firmalarına azcık özenseniz.

Member KhalcaN's Avatar
    Nickname
    KhalcaN
    Class
    KO -> Warrior
    Operatör şirketini arayarak gelen mesajları maile gönderebilirsin. Oradanda halledersin diye umut ediyorum.

Tags for this Thread