Results 1 to 8 of 8

Thread: Haksizlik...

Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Thumbs up Haksizlik...

Arkadaşlar, bilgisayarıma format attıktan sonra otp programını tekrar indirdim, "ID ve Şifre Yeniden Gönder" yaparak oyuna girmeye çalıştım, karşıma "CE1001" hatası çıktı. Bunun üzerine her şeyi baştan kontrol edip tekrardan ID ve şifre istedim. Bu süreçte çok fazla deneme yaptığım için de kullanım haklarım azalmıştı. Sonra ticket atıp konuyu öğrenmek istedim ve yetkili kişi bana genel bir sorun olduğunu söyledi,foruma açılan konu da benim mesajımdan sonra açıldı.
    Sorun çözüldükten sonra tekrar otp'yi kaldırıp indirmemiz gerekmekteydi bu işlemi gerçekleştirdim fakat otp yine sorun verdi ve çok fazla hatalı giriş denemesi olduğundan otp sıfırlamam gerekti.
    Fakat 39Npoint ile başladığım bu olay sonunda 4Npoint kaldığı için herhangi bir işlem yapamadım. Durumu ticket üzerinden tekrar bildirdim. NTTGAME yetkilileri ise onlardan kaynakladığı için bana sadece 5Npoint yollamışlar.
    Benim üzerimde 4Npoint vardı toplamda 9 oldu. Ama benim otpyi 5Npoint vererek sıfırlayıp ardından 5Npoint ile tekrar ıd şifre almam gerekiyor.1 Npoint eksik.
    Yetkililere her şekilde ulaşmayı denesem de bir sonuç alamadım. Bir yetkili ben bir şey yapamam diyerek konuyu kapattı.
    Ben bu olayda harcadığım tüm cashleri istemiyorum. Sorumlusu ben olmadığım halde Npointlerim gitti ve sadece oyuna girmek için 1Npoint daha istiyorum.
    Bu olayda benim herhangi bir hatam yok fakat suç oyuncuda mantığı ile hareket ediliyor anladığım kadarıyla. 1Npoint yüzünden ki hiç suçum olmamasına rağmen ben 28TL daha harcamak zorunda bırakılıyorum oyuna. Bu adalet mi?

(28 TL'den ne olacak, 28 TL vereceksin sanki ama hepsini OTP'ye harcayacaksın sanki oyunda satıp geri alabilirsin...) diyen arkadaşlar olacaktır. Onlar içinde şu kadarını söyleyeyim. Ben öğrenciyim bu oyuna girmek için sürekli para harcayamam. Yada 28 TL verdim diyelim yatırdığım parayı geri almak için en az 1 hafta bekleyip ardından pazarda itemin satılmasını beklemek zorunda kalamam. Neden kalamam çünkü olayda benim bir suçum yok. Ben hesabımda böyle durumlar için zaten Npoint bırakmıştım, durduk yere harcamak zorunda kaldım.1Npoint yüzünden bu kadar şeyi niye yaşamak zorunda kalıyorum?

Benimle aynı durumda olan insanlar eminim beni anlayacaktır. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, bu yapılan haksızlıktır. (Ticket,discord vs. her türlü iletişim kurmayı denedim ama sonuç alamadığım için bu konuyu açmak zorunda kaldım)

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Tam olarak 7 sefer denemişsin başarılı olamamışsın iyi ki 3k Npoint yokmuş yoksa halin haraptı

Size yapılan muamele doğru olarak görüyorum sebebini de şöyle açıklayacağım.

Sizin 39 Npoint iniz vardı otpye 5 point verip sıfırlamak için uğraştınız 14 kaldı ve yine de denediniz 9 kaldı yine denediniz eğer 7. da başarılı olsaydınız tekrar id şifre almak için bir 5 Npoint e daha ihtiyacınız olacaktı siz bunu göz önünde bulundurmayarak zaten 4 Npoint e indiniz

yani sizin harcadığınız tüm Npoint otp sıfırlama için harcandı verilen ticket cevabındaki 5 Npoint ise bunun için olsa gerek
    Belki 34 Npoint geri ödemesi yapılması gerekirdi ama olaya bu açıdan bakınca size olan hata yüzünden otp sıfırlama imkanı sunulmuş id şifre alma imkanı sunulmamış ne yazık ki

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by siradanplayer1996 View Post
    Tam olarak 7 sefer denemişsin başarılı olamamışsın iyi ki 3k Npoint yokmuş yoksa halin haraptı

Size yapılan muamele doğru olarak görüyorum sebebini de şöyle açıklayacağım.

Sizin 39 Npoint iniz vardı otpye 5 point verip sıfırlamak için uğraştınız 14 kaldı ve yine de denediniz 9 kaldı yine denediniz eğer 7. da başarılı olsaydınız tekrar id şifre almak için bir 5 Npoint e daha ihtiyacınız olacaktı siz bunu göz önünde bulundurmayarak zaten 4 Npoint e indiniz

yani sizin harcadığınız tüm Npoint otp sıfırlama için harcandı verilen ticket cevabındaki 5 Npoint ise bunun için olsa gerek
    Belki 34 Npoint geri ödemesi yapılması gerekirdi ama olaya bu açıdan bakınca size olan hata yüzünden otp sıfırlama imkanı sunulmuş id şifre alma imkanı sunulmamış ne yazık ki
    Şimdi dostum ben bunu detaylı bir şekilde açıklarım fakat sıkıcı olur. Ben zaten tüm NPointleri istemiyorum demiştim. Direkt şöyle anlatayım o yüzden :

1)Format attım normal bir şekilde ID ve Şifre istedim. 5Npoint
    2)Hata olduğunu bilmediğimden mesajımdan sonra konu açıldığından benden sorun vardır diye her şeyi tekrar deneyip Id ve şifre istedim 5Npoint
    3)Hata oyundan kaynaklı olduğu haberini aldım. Hata çözülünce dediler ki otpyi kaldırıp tekrar indirin. 5Npoint
    4)Hatadan önce yanlış girmeler sebebiyle 5Npoint daha lazım reset için.

En kötü ihtimalle destek ekibinin bana 10Npoint vermesi lazım zaten. Ben kalkıpta 39 Npoint verin demiyorum ki

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    İlk denemeye ücret öderler tekrarında bize bildirin derler.

Prosedüre göre onlar haklı vicdanım senden yana
    bana kalsa 1npoint daha versinler vermeleride lazımdı zaten

Senior Member
    Nickname
    Charybdis
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Otp hatası yüzünden kaybettiğin npointleri iade ediyorlar diye biliyorum. Ticket atarsan çözeceklerdir.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by LopezlerinCenifir View Post
    Otp hatası yüzünden kaybettiğin npointleri iade ediyorlar diye biliyorum. Ticket atarsan çözeceklerdir.
    Dostum malesef olumlu sonuç alamadım, cevap yazdım onun haberini bekliyorum. 1Npoint için sabahtan beri bekliyorum

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by siradanplayer1996 View Post
    İlk denemeye ücret öderler tekrarında bize bildirin derler.

Prosedüre göre onlar haklı vicdanım senden yana
    bana kalsa 1npoint daha versinler vermeleride lazımdı zaten
    Teşekkür ederim dostum yorumların için.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Attığım ticket olumlu yönde sonuçlanmıştır.

Merak edenler için süreç tam olarak 3 gün sürdü, yaptığım işlemler incelendi, en nihayetin de yardımcı oldular. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar konuyu sadece ticket(bilet) atarak çözebilirler. (Discord,Twitch,Forumdan atılan özel mesajlar) ile bu sorunu halledemezler.

Sorun çözülmüştür. İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Tags for this Thread