Arkadaşlar, bilgisayarıma format attıktan sonra otp programını tekrar indirdim, "ID ve Şifre Yeniden Gönder" yaparak oyuna girmeye çalıştım, karşıma "CE1001" hatası çıktı. Bunun üzerine her şeyi baştan kontrol edip tekrardan ID ve şifre istedim. Bu süreçte çok fazla deneme yaptığım için de kullanım haklarım azalmıştı. Sonra ticket atıp konuyu öğrenmek istedim ve yetkili kişi bana genel bir sorun olduğunu söyledi,foruma açılan konu da benim mesajımdan sonra açıldı.
Sorun çözüldükten sonra tekrar otp'yi kaldırıp indirmemiz gerekmekteydi bu işlemi gerçekleştirdim fakat otp yine sorun verdi ve çok fazla hatalı giriş denemesi olduğundan otp sıfırlamam gerekti.
Fakat 39Npoint ile başladığım bu olay sonunda 4Npoint kaldığı için herhangi bir işlem yapamadım. Durumu ticket üzerinden tekrar bildirdim. NTTGAME yetkilileri ise onlardan kaynakladığı için bana sadece 5Npoint yollamışlar.
Benim üzerimde 4Npoint vardı toplamda 9 oldu. Ama benim otpyi 5Npoint vererek sıfırlayıp ardından 5Npoint ile tekrar ıd şifre almam gerekiyor.1 Npoint eksik.
Yetkililere her şekilde ulaşmayı denesem de bir sonuç alamadım. Bir yetkili ben bir şey yapamam diyerek konuyu kapattı.
Ben bu olayda harcadığım tüm cashleri istemiyorum. Sorumlusu ben olmadığım halde Npointlerim gitti ve sadece oyuna girmek için 1Npoint daha istiyorum.
Bu olayda benim herhangi bir hatam yok fakat suç oyuncuda mantığı ile hareket ediliyor anladığım kadarıyla. 1Npoint yüzünden ki hiç suçum olmamasına rağmen ben 28TL daha harcamak zorunda bırakılıyorum oyuna. Bu adalet mi?
(28 TL'den ne olacak, 28 TL vereceksin sanki ama hepsini OTP'ye harcayacaksın sanki oyunda satıp geri alabilirsin...) diyen arkadaşlar olacaktır. Onlar içinde şu kadarını söyleyeyim. Ben öğrenciyim bu oyuna girmek için sürekli para harcayamam. Yada 28 TL verdim diyelim yatırdığım parayı geri almak için en az 1 hafta bekleyip ardından pazarda itemin satılmasını beklemek zorunda kalamam. Neden kalamam çünkü olayda benim bir suçum yok. Ben hesabımda böyle durumlar için zaten Npoint bırakmıştım, durduk yere harcamak zorunda kaldım.1Npoint yüzünden bu kadar şeyi niye yaşamak zorunda kalıyorum?
Benimle aynı durumda olan insanlar eminim beni anlayacaktır. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum, bu yapılan haksızlıktır. (Ticket,discord vs. her türlü iletişim kurmayı denedim ama sonuç alamadığım için bu konuyu açmak zorunda kaldım)

Reply With Quote