Merhabalar...
Sirius da oynamaktayız. Aynı ip üzerinden 1 kişi tpt-x ip match hatası alıyor. Bu hatanın ne olduğunu öğrenemeden kendi yan karakterime girip oyunda geziyorum daha sonra arkadaşımın pk atalım demesi üzerine başka karaktere giriyorum 40-50 dk pk attıktan sonra kendi karakterim + pk için girdiğim karakter + birlikte pk attığım karakter ( yaklasık 10 saat önce felan o karaktere de girmişliğim var ) aynı bu hatayı veriyor ve ip ban olduğunu öğreniyoruz. O ip den girilen tüm hesaplar süresiz banlanacakmıs. Yani bu hiç akıl karı bi durum değil. Hile ile bi alakamız olsa kendi hesaplarımıza girmeyiz + o kadar cash para harcamayız genie dir genie hammer dır. 3 account toplamında 4 tane 80 lwl 1 tane 75 lwl 1 tane 76 lwl karakter bulunmakta hepsi elle ve genie ile kasılmıs karakterler pus gecmisinden detaylı görülebilir. 3 karakterden herhangi birinin illegal bir programa bulusmadığını temin ederim. Açık senete imza atabilirim.
Burdaki olay 4 kişi sınava giriyor 1 kişi kopye çekiyor yetkili diyor ki defolun gidin burdan başka bişey değil. Heves le başladığımız oyuna kaldığımız yerden devam etmeyi temenni ediyorum.
bilet numaram:#VDO-628-87768
Sirius
ShiRashi
Herhangi bir GM MOD çıkıp derse ki kanıtla birlikte windows un da şu dosyada şöyle bir program var 3.parti uygulama var Açık senet imzalamaya hazırım.

Reply With Quote