Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Tpt- x ip match 3 tane aktif oynanan karakterin haksiz banlanmasi !!!

Merhabalar...
    Sirius da oynamaktayız. Aynı ip üzerinden 1 kişi tpt-x ip match hatası alıyor. Bu hatanın ne olduğunu öğrenemeden kendi yan karakterime girip oyunda geziyorum daha sonra arkadaşımın pk atalım demesi üzerine başka karaktere giriyorum 40-50 dk pk attıktan sonra kendi karakterim + pk için girdiğim karakter + birlikte pk attığım karakter ( yaklasık 10 saat önce felan o karaktere de girmişliğim var ) aynı bu hatayı veriyor ve ip ban olduğunu öğreniyoruz. O ip den girilen tüm hesaplar süresiz banlanacakmıs. Yani bu hiç akıl karı bi durum değil. Hile ile bi alakamız olsa kendi hesaplarımıza girmeyiz + o kadar cash para harcamayız genie dir genie hammer dır. 3 account toplamında 4 tane 80 lwl 1 tane 75 lwl 1 tane 76 lwl karakter bulunmakta hepsi elle ve genie ile kasılmıs karakterler pus gecmisinden detaylı görülebilir. 3 karakterden herhangi birinin illegal bir programa bulusmadığını temin ederim. Açık senete imza atabilirim.
    Burdaki olay 4 kişi sınava giriyor 1 kişi kopye çekiyor yetkili diyor ki defolun gidin burdan başka bişey değil. Heves le başladığımız oyuna kaldığımız yerden devam etmeyi temenni ediyorum.

bilet numaram:#VDO-628-87768
    Sirius
    ShiRashi

Herhangi bir GM MOD çıkıp derse ki kanıtla birlikte windows un da şu dosyada şöyle bir program var 3.parti uygulama var Açık senet imzalamaya hazırım.
    Last edited by GamesDepot; 03-21-2019 at 01:26 PM.

Senior Member
    Nickname
    Charybdis
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Şey sanıyorsunuz heralde. Ezik charla Koxp kullanıp parasını kendi charıma atayım. Ezik karakter banlansa da olur. Dimi? Olmuyor işte

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Gm ekibinin dizin isteği paylaşması zorunluluğu bulunmamaktadır. Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Hesabınızı inceleyip müşteri hizmetleri gerekli yanıtı verecektir.

Göndermiş olduğunuz bilete yanıtı sabırla bekleyiniz. Foruma konu açmanız hesabınızın incelenmesini sağlamayacaktır.

İyi forumlar.

geçen yine maradonda oturuorum tmm mı moruk alttan notice yazıları geçiyo fln bi baktım dc verdi aa dedim noluyo bilion mu o sırada önemli bi işim vardı çıktım girdim işte neyse aa sen tut tpt ye. ben şok. gitti çarın üstündeki 15m.

Senior Member
    koxp kullanılan bir ip de herkez ban yer bu akıl karı bir iş mantıklı dusunursen anlayacaksın neden ban yediğini neden boyle olduğunu.
    Last edited by KHD; 03-21-2019 at 03:00 PM.

Junior Member
    hiç bir illegale bulaşmadan oyun oynama çalışırken verilen emeklerin tl lerin boşa gitmesi benim canımı sıkan olay + arkadaşlarımın karakterleride bu yüzden ban yiyor ben şimdi kime ne açıklama yapayım aynı ip kullanmak mı şimdi burda ki suç 3 çarın da loglarına baksınlar herhangi birinde en ufak bir hile tespit ederlerse banlansın tek kelime itiraz etmem ama buşekilde ban yemek çok ama çok saçma

Tags for this Thread