Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 66
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Astraeos View Post
    gm nin söyledigine göre benim pcde bi sıkıntı varmıs benim habeirm bile yok relog attım server değiştirmek için bi baktım komple bloklanmıs hesap en azından uzarı anlamında zindana atılır veya bilgi verileblirdi boyle boyle bi durum var önlemini al diye
    Bu yüzden düzenli olarak bilgisayarı kontrol etmekte fayda var. Eğer bilgisayarınızı sürekli olarak biriyle beraber kullanıyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Member ZodBehelitss's Avatar
    Nickname
    Guts
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    @eryudes adamsın reis senin gibi gm görmedi bu oyun

Member
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by ZodBehelitss View Post
    @eryudes adamsın reis senin gibi gm görmedi bu oyun
    şimdi boyle yorum yapıyorsunda hiçmi haklı olan yok bu ban yiyenlerin arasında ben dahil bi çok kişinin hakkına girildi nolacak kim vericek bunu hesabını.

Senior Member
    Kxper ağlama duvarına dönmüş konu

Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

Ne gibi bir açıklama bekliyorsunuz ki? Hesabınız illegal program kullanımı nedeniyle engellendi. Açıklama için ise aşağıda yer alan dizini kontrol edebilirsin.

"C*m" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızın masaüstündeki "A**" adlı klasöründe yer alan "A** C*****.exe" illegal programı kullandığınız için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
    Bilgisayarımın adı belirttiğin gibi bi isime sahip değil. ayrıca öyle bi klasörümde yok. ve o programı da bilmiyorum. ip kontrolü yapın diyorum benim bilgisayarım değil.
    hack'lendim o zaman. hadi tamam onu geçiyorum ben hemen ban yemişim. şuan SIRIUS 1 de maradonda millet cayır cayır macro açmış takılıyor. bunlar neden banlanmıyor. ?

Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

Ne gibi bir açıklama bekliyorsunuz ki? Hesabınız illegal program kullanımı nedeniyle engellendi. Açıklama için ise aşağıda yer alan dizini kontrol edebilirsin.

"C*m" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızın masaüstündeki "A**" adlı klasöründe yer alan "A** C*****.exe" illegal programı kullandığınız için hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
    ayrıca kullanılan program ney ? Jail mi yedi charım ban mı ? jailse açayım kullanayım. değilse özel mesajdan öğrenmek istiyorum programı

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Daha öncelerden haksız bapis yiyen gördum forumda ama cok cok az adamı hapisten cikarmisti yönetim elemanı konusunu bulamadım

Olabiliyor bu tür durumlar ama % 99 kisim yalan söyleyince o adamada kimse inanmiyo

Adama.karsı istem dışi önyargı oluşuyo

dayı ben ne yapayım. yahu 185 tl pre parası oyun yeni başlamış 2 gb para 400 tl eder . ben manyak mıyım o kadar para koymuşum oyuna kendimi heba edeyim.

Quote Originally Posted by sdfsa View Post
    Daha öncelerden haksız bapis yiyen gördum forumda ama cok cok az adamı hapisten cikarmisti yönetim elemanı konusunu bulamadım

Olabiliyor bu tür durumlar ama % 99 kisim yalan söyleyince o adamada kimse inanmiyo

Adama.karsı istem dışi önyargı oluşuyo
    korkudan exp partye giremiyorum biri macro kullanıyordur diye. saçmalığa baksana. macro kullanan biri varsa ptde sende jail yiyorsun

Senior Member JoyoAppilance's Avatar
    Class
    KO -> Priest
    Şey yapsanıza malum videoların altına gidip NTT'ye sövüp koxpu övmeye devam etsenize Hani size yakalanmama garantisi veriyordu o kecon arkadaş. Aynı videoyu ben izlediğimde YouTube'a şikayet ederken sen tutup programı indiriyorsan ban yeyince ağlamanın manası yok. Son pişmanlık fayda etmezmiş.

Tags for this Thread