Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 66
    Junior Member
    SERVER VEGA NİCK: Separate
    AÇIKLARMISIN ALLAH AŞKINA BENİM TPT X İMİ NEYMİŞ SEBEBİ GERÇEKTEN O KADAR MERAK EDİYORUM Kİ BİLGİSAYARIMDA NE BULDUNUZ ACABA YEPYENİ BİLGİSAYARDA???????????????

Junior Member
    Infractions
    1/0 (0)
    Server = Vega
    Nick = RunnAway
    Herhangi birşekilde Ne koxp ne Macro vb. bir program kullanmama rağmen tpt x ban yedim.Hesabımın Tekrar incelenmesini istiyorum.

Junior Member
    SERVER: SİRİUS
    NİCK : MaadxSEYFULLAH
    Bugün sabah işe gitmeden çharımı genie party e bırakmıştım akşam geldiğimde ise çharımın dc yediğini farkettim tekrar girdiğimde ise Hesabım TPT X yemiş fakat bilgisayarımda kxp makro veya güncel konu olan atc programı yoktur.Hesabımın tekrar incelenmesini talep ediyorum gereği yapılırsa sevinirim.
    TİCKET CODE : MLS-325-39739

Member
    Infractions
    1/0 (0)
    EN AZINDAN ZİNDANA YOLLASINLAR KARAKTERİDE GİDİP TEMİZLETEYİM BİLGİSAYARI MADEN DEDİGİNİZ GİBİ BİLGİSYARDA BİŞİ VARSA DAHA SONRADA ZİNDANDAN ÇIKARTAYIM
    ALTAR
    4NeGaTiF-ETAINE

Junior Member
    Daha once konu açmıştım fakat destek talebime cevap geleceği yazmıştı.
    Cevap geldi fakat günlük incelemelerde illegal program kullanıldığı yazıyor. Fakat Hangi dizinimde ve hangi exe den dolayı olduğunu merak ediyorum.

Sizden ricam lütfen hangi dizinimde varsa bu program bana iletirmisiniz? Bazı arkadaşlara bu konu hakkında bilgi verilmiş.
    Lütfen bunu paylaşırmısınız benimle ? En azından bilelim ne sıkıntı varsa kendi pc mizde ona göre işlem yapalım pc mize.

Server : Altar
    Nick : Seos

Senior Member NocturnalCreature's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Ne ki bu A** C***, ATC midir nedir ilk defa duyuyorum patır patır banlanıyor millet. Merak ettim açıkçası.
    Yaşasın bir post daha kastım!!!

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, gözünün yaşına bakmadan gider.

Quote Originally Posted by NocturnalCreature View Post
    Ne ki bu A** C***, ATC midir nedir ilk defa duyuyorum patır patır banlanıyor millet. Merak ettim açıkçası.
    bitane kecoon kılıklı adamın youtube de paylaştığı macro koxp karışımı illegal bir program

Senior Member NocturnalCreature's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Armless_KN2 View Post
    bitane kecoon kılıklı adamın youtube de paylaştığı macro koxp karışımı illegal bir program
    Yakalanmama garantisi mi vermiş zıplamış herkes. Hayret ya. Sırf bu yüzden yayındır videodur hiç sevmiyorum, akıl çelmede üstlerine yok.
    Yaşasın bir post daha kastım!!!

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, gözünün yaşına bakmadan gider.

Junior Member
    Ön yargılı yaklaşmak yanlış olacaktır. Bu tarz şeyleri yaşamadan gerçekten inanmak, inandırmak oldukça güç.

Daha önce EUKO'da aynı şey başıma gelmişti. Orc Bowman tssi kullanıp arkadaşımla birlikte görev yaparken ban yemiştik. Hileye dair hiçbir şey kullanmıyorduk ve bilgisayarımızda dahi barındırmıyorduk. Ancak dışarıdan bakıldığında hile programı kullanıyormuşuz gibi gözüktüğü için banlanmıştık. Uzun süren bir uğraş sonucunda hesabımızı açtırdık tabi.

Ancak burada bahsi geçen hile programlarını bilgisayarında barındıran arkadaşlar bahane üretmesinler. Bilgisayarınızda bu tür programları barındırıyorsanız ya kullanmışsınızdır ya da kullanacaksınızdır. Eğer sizden başkası da bilgisayarınızı kullanıyorsa yine yapacak bir şey yok. Çünkü yetkili arkadaşlar bunun kontrolünü sağlayamazlar. Dikkatli olmakta fayda var.

Verilen cevaplarda GMlerin kontrolleri düzgün bir şekilde yaptığı anlaşılıyor. Eğer hatalar varsa umarım bu mağduriyetler giderilir.

Member
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by ChartReus View Post
    Ön yargılı yaklaşmak yanlış olacaktır. Bu tarz şeyleri yaşamadan gerçekten inanmak, inandırmak oldukça güç.

Daha önce EUKO'da aynı şey başıma gelmişti. Orc Bowman tssi kullanıp arkadaşımla birlikte görev yaparken ban yemiştik. Hileye dair hiçbir şey kullanmıyorduk ve bilgisayarımızda dahi barındırmıyorduk. Ancak dışarıdan bakıldığında hile programı kullanıyormuşuz gibi gözüktüğü için banlanmıştık. Uzun süren bir uğraş sonucunda hesabımızı açtırdık tabi.

Ancak burada bahsi geçen hile programlarını bilgisayarında barındıran arkadaşlar bahane üretmesinler. Bilgisayarınızda bu tür programları barındırıyorsanız ya kullanmışsınızdır ya da kullanacaksınızdır. Eğer sizden başkası da bilgisayarınızı kullanıyorsa yine yapacak bir şey yok. Çünkü yetkili arkadaşlar bunun kontrolünü sağlayamazlar. Dikkatli olmakta fayda var.

Verilen cevaplarda GMlerin kontrolleri düzgün bir şekilde yaptığı anlaşılıyor. Eğer hatalar varsa umarım bu mağduriyetler giderilir.
    gm nin söyledigine göre benim pcde bi sıkıntı varmıs benim habeirm bile yok relog attım server değiştirmek için bi baktım komple bloklanmıs hesap en azından uzarı anlamında zindana atılır veya bilgi verileblirdi boyle boyle bi durum var önlemini al diye

Tags for this Thread