Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Exclamation Mynet E-posta Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar
    uzun zamandır girmediğim hesapla oyuna yeniden başlamak istedim nttgame üzerinden hesabıma giriş yaptım ardından nttnow üzerinden telefonumu onayladım yeni sunucuya kaydımı yaptırdım. Oyuna giriş yapmak istediğimde şifremi yenilemem gerektiğine dair bir uyarı aldım. nttgame üzerinden şifre yenileme başvurusu yaptım ama mail bir türlü gelmedi. Şifremi unuttum kısmından mail almaya çalıştım ordan da sonuç alamadım. eski hesabımdan vazgeçip yeni hesap açtım. fakat bu seferde nttnow üzerinden telefonumu başka bir hesapla ilişkilendirdiğim için yeni açtığım hesap üzerinden kayıt yaptıramadım. ben şimdi ne yapayım çözümü nedir ? iyi oyunlar.

eski hesabımın bağlı olduğu mail mynete kayıtlı bu arada

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Forum üzerinden hesap desteği alamazsınız. Destek bileti atarak e-posta değişikliği talebinde bulunabilirsiniz; ancak müşteri temsilcisinin size yardımcı olabilmesi için sizden istediği tüm bilgileri sağlamak durumundasınız yoksa müşteri temsilcisi size yardımcı olamaz.

Deskte Bileti

Aşağıdaki konuyu okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Eposta Sorunları Rehber

Destek Bileti gönderebilmek için en az 1 Npoint'e ihtiyaç vardır. 1 Npoint hesaptan eksilmez. Eğer Npoint'iniz yoksa Npoint'e sahip başka bir hesaptan destek bileti gönderebilirsiniz.

Junior Member
    gamesdepot npointli hesabı nereden bulacağım hadi bu hesabıma npoint yükleyeyim desem diğer hesabımla oyuna girdikten sonra bu hesap ne olacak o hesabımdaki telefon ilişkisini kesmenin bir yolu var mı ?

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Eski hesabınızı kurtarmak istiyorsanız destek bileti göndererek E-posta değişikliği için talepte bulunmanız gerekiyor.

Eski hesabınızla ilgili telefon ilişkisini kesmenin şu an için bir yolu yok. Sürekli olarak uyarılar yapıldı. Tek hesap, tek sim kart, tek uygulama diye belirtildi.

Junior Member
    Ticket attım umarım email değişikliği talebim onaylanır gamesdepot teşekkür ederim.

Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Rica ederim.

İyi forumlar.

Tags for this Thread