Sunucular açılalı kaç gün oldu, 15bin görüntülenme var ve hala ilgilenen bir allah kulu yok?
Sunucular açılalı kaç gün oldu, 15bin görüntülenme var ve hala ilgilenen bir allah kulu yok?
vay arkadaş bu madenden ne kasıyordunuzda bu kadar tepki verdiniz7 8 charla felanmı kasıyordunuz arkadaş. 1 char madenden 1 ayda ne kasabilirki çok merak ediyorum.
Konumu kitleyip "seve seve" beni buraya yönlendiren eleman inşallah bu yorumu okuyordur. Benim o konuyu açarken derdim maden değildi, üstüne basa basa belirttiğim halde kafanıza göre iş yapıp buraya yönlendiriyorsunuz. 2 cümleyi anlamaktan aciz insanlara yetki verilmesi cidden acınası. Şimdi buna hakaret deyip perma ban çakarsınız üstüne tüyü de dikmiş olursunuz. Eyvallah, eyvallah. Bakalım daha ne kadar süre oyuncuyu umursamadan hür general sürdüreceksiniz bu döngüyü.
Haklısın kardeşim konuyu gördüm sadece mevcut konu üzerinde devam ediniz yorumuyla herşeye çözül bulduğunu sanıyor fakat aslında oyundan insanları soğutuyor bunu yetkililer bile bile yapmaya devam ediyor.
Bunun için en iyi ders cash filan satın almamak bunu o kişinin yüzünden olduğunu belirtte belirte söylemek istiyorum artık.
Şu oyunla ilgi 0 artık 3 tane yeni server açılıyor insanlar mağdur oluyor sorunlar çözülmüyor birşey yokmuş gibi üstelik canlı yayın yapıyorlar.
Zorlayacağız abi, bizde zorlayacağız. Forum kirliliğiymişte bilmem ne, varsın kirlensin ulan yerim sizin forumunuzu. Yüzlerce insan mağdur olmuş 1 tane açıklama yapmamışlar. Hata bunların, açıklama yapma yükümlülüğü bunların, o açıklamayı yaptırtana kadar bu konuyu yukarda tutma yükümlülüğüde bizim.
Her oyuncunun zevki farklı ben Golden Mattocku iş yerinde çalışırken arka planda 3 5 saat maden yaparım, çıkan monster stone ile de oyunumu oynarım diyerek aldım. Clan Kurup, Pk yapmak, 83/5 e kasmak zorunda değilim kimse değil. Premium çeşitleri oyuncu türlerine göre değil mi? Dc Farm sevenler, Exp Yaratık kesmekten hoşlananlar, War Pk sevenler, Switch istedikleri gibi oynamak isteyenler. Biraz empati kurun lütfen.