Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 191 to 200 of 225
    Junior Member
    Sunucular açılalı kaç gün oldu, 15bin görüntülenme var ve hala ilgilenen bir allah kulu yok?

Quote Originally Posted by thekavazaki View Post
    Niye bu kadar kastınız görevlerle 3 günde 70 olunuyor.
    70 değil 80 de olsak ıcınden cıkanları kıramıyoruz gold mattocklar cop oldu kardeş anlatamıyormuyuz kırdık birde bunları

Senior Member
    vay arkadaş bu madenden ne kasıyordunuzda bu kadar tepki verdiniz 7 8 charla felanmı kasıyordunuz arkadaş. 1 char madenden 1 ayda ne kasabilirki çok merak ediyorum.

Senior Member
    Quote Originally Posted by 33gr33 View Post
    vay arkadaş bu madenden ne kasıyordunuzda bu kadar tepki verdiniz 7 8 charla felanmı kasıyordunuz arkadaş. 1 char madenden 1 ayda ne kasabilirki çok merak ediyorum.
    küçülme taşı ts ms gibi itemler atıyor bunları yan pc den yapması çok hoş oluyor malesef nttgame yetkililerine çok teşekkür ederiz bize böyle bir hizmet sundukları için hiç birşey yapamıyoruz.

Konumu kitleyip "seve seve" beni buraya yönlendiren eleman inşallah bu yorumu okuyordur. Benim o konuyu açarken derdim maden değildi, üstüne basa basa belirttiğim halde kafanıza göre iş yapıp buraya yönlendiriyorsunuz. 2 cümleyi anlamaktan aciz insanlara yetki verilmesi cidden acınası. Şimdi buna hakaret deyip perma ban çakarsınız üstüne tüyü de dikmiş olursunuz. Eyvallah, eyvallah. Bakalım daha ne kadar süre oyuncuyu umursamadan hür general sürdüreceksiniz bu döngüyü.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hea_srhnCjvd View Post
    Konumu kitleyip "seve seve" beni buraya yönlendiren eleman inşallah bu yorumu okuyordur. Benim o konuyu açarken derdim maden değildi, üstüne basa basa belirttiğim halde kafanıza göre iş yapıp buraya yönlendiriyorsunuz. 2 cümleyi anlamaktan aciz insanlara yetki verilmesi cidden acınası. Şimdi buna hakaret deyip perma ban çakarsınız üstüne tüyü de dikmiş olursunuz. Eyvallah, eyvallah. Bakalım daha ne kadar süre oyuncuyu umursamadan hür general sürdüreceksiniz bu döngüyü.
    Haklısın kardeşim konuyu gördüm sadece mevcut konu üzerinde devam ediniz yorumuyla herşeye çözül bulduğunu sanıyor fakat aslında oyundan insanları soğutuyor bunu yetkililer bile bile yapmaya devam ediyor.

Bunun için en iyi ders cash filan satın almamak bunu o kişinin yüzünden olduğunu belirtte belirte söylemek istiyorum artık.

Şu oyunla ilgi 0 artık 3 tane yeni server açılıyor insanlar mağdur oluyor sorunlar çözülmüyor birşey yokmuş gibi üstelik canlı yayın yapıyorlar.

Quote Originally Posted by DiscoFareSi View Post
    Haklısın kardeşim konuyu gördüm sadece mevcut konu üzerinde devam ediniz yorumuyla herşeye çözül bulduğunu sanıyor fakat aslında oyundan insanları soğutuyor bunu yetkililer bile bile yapmaya devam ediyor.

Bunun için en iyi ders cash filan satın almamak bunu o kişinin yüzünden olduğunu belirtte belirte söylemek istiyorum artık.

Şu oyunla ilgi 0 artık 3 tane yeni server açılıyor insanlar mağdur oluyor sorunlar çözülmüyor birşey yokmuş gibi üstelik canlı yayın yapıyorlar.
    Zorlayacağız abi, bizde zorlayacağız. Forum kirliliğiymişte bilmem ne, varsın kirlensin ulan yerim sizin forumunuzu. Yüzlerce insan mağdur olmuş 1 tane açıklama yapmamışlar. Hata bunların, açıklama yapma yükümlülüğü bunların, o açıklamayı yaptırtana kadar bu konuyu yukarda tutma yükümlülüğüde bizim.

Quote Originally Posted by thekavazaki View Post
    Niye bu kadar kastınız görevlerle 3 günde 70 olunuyor.
    dostum 70 sınırı değil mesele 70 olduğum halde kırdıramıyor olmam mesele...

Senior Member
    Her oyuncunun zevki farklı ben Golden Mattocku iş yerinde çalışırken arka planda 3 5 saat maden yaparım, çıkan monster stone ile de oyunumu oynarım diyerek aldım. Clan Kurup, Pk yapmak, 83/5 e kasmak zorunda değilim kimse değil. Premium çeşitleri oyuncu türlerine göre değil mi? Dc Farm sevenler, Exp Yaratık kesmekten hoşlananlar, War Pk sevenler, Switch istedikleri gibi oynamak isteyenler. Biraz empati kurun lütfen.

Quote Originally Posted by 33gr33 View Post
    güzel kardeşim bizde onu diyoruz işte zaten kastıgımız 1-2 ms 1-2 kuculme topu 2-3 ts anladınmı dc flasımzı oradan saglıyoruz baska bişey oldugu yok bunun kapanmasına ne gerek var ki bu bi hediye eşyası ver kırdırdık neden insanları tahrik edercesine zarflıyorsun

Tags for this Thread