Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Angry account creation abuse hatası

sabah oyunu indirdim oyuna başladım dc premi çektim akşamına account creation abuse hatası böyle bir hata alıyorum illegal hiç bir şey yapmadım bu nedir şimdi.. aynı evde 3 üniversite öğrencisi kalıyoruz 2 si toplasan 2 saat durmadı bile oyunda bu yüzden mi oluyor bu problem yani ?
    Last edited by 95asemez; 11-30-2018 at 09:13 PM.

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Account Creation Abuse ibaresi, hesapların inceleme altına alındığında karşılaşılan bir durumdur.

Forum üzerinden hesap desteği verilmemektedir. Bu nedenle destek bileti göndermeniz gerekmektedir. Mesai günleri içerisinde biletler sırasıyla incelenir ve en geç 72 saat içerisinde destek biletlerine yanıt verilmektedir. Müşteri hizmetleri hafta sonu çalışmamaktadır. Gün hesaplaması yaparken hafta sonunu dahil etmemelisiniz.

Bilginize.

Destek Bileti

Junior Member
    haftasonu çalışmıyorlar ve 72 saat diyorsunuz haftasonuyla 5 gün ediyor. Peki bu premium u nasıl etkileyecek ?

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 95asemez View Post
    haftasonu çalışmıyorlar ve 72 saat diyorsunuz haftasonuyla 5 gün ediyor. Peki bu premium u nasıl etkileyecek ?
    Yukarıda bahsettiğim gibi, müşteri hizmetleri hafta sonu çalışmadığı için cumartesi ve pazar günlerini dahil etmemelisiniz. Hafta içi mesai saatleri içerisinde (10:00 ile 18:00) arasında sırasıyla tüm destek biletleri incelenmeye başlanır.

Tags for this Thread