Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Game Master CluTaah's Avatar
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by haciabiiiiiiiiii View Post
    postta attığım linkler nedenli silinmiş bilmiyorum ;

https://i.hizliresim.com/ZX2rka.jpg

https://i.hizliresim.com/grjNo5.jpg

short message service (sms ) 'in dolandırıcılar tarafından değil nttgame tarafından gelmiş olması ve ttgamenin güvenlik zafiyetinden kaynaklı olduğunu idrak edemeyenler var.aynı sms adı altında ss lerde olduğu gibi birçok otp kodu alınmış.

Ayrıca forum moderatörlerinin bu tür işlemlere müdehale edemeyeceği için ilgili kişilerin irtibata geçmesini bekliyorum.
    NTT Game tarafında herhangi bir güvenlik açığı bulunmamaktadır. Bahsettiğinzi durum tamamiyle toplu SMS gönderimi yapan firmaların şirket isimlerini kullandırmasıyla ilgili bir durumdur ve yasal olarak bu şirketlere gerekli bildirimler yapılmaktadır.

Burada yasak olan bir işlemi yapmaya çalışırken, dolandırıcı kişiler tarafından kandırılmanız söz konusu. NTT Game tarafınıza hiç bir zaman banlanacaksınız buraya giriş yapın gibi ya da şifreniz değiştirilecek buraya giriş yapmazsanız bilgileriniz değiştirilecek gibi SMS gönderimleri gerçekleştirmez. Bildiğiniz gibi NTT Game'in sadece bir adet sitesi bulunmakta ve buraya girişleriniz için sizin belirlediğiniz bilgiler talep edilmektedir. Bunun harici resmi olmayan ya da güvenmediğiniz hiç bir siteye giriş yapmayın.

Bunun harici SMS gönderimi yapan dolandırıcı kişiler için resmi işlemler yapabilmemiz adına, dolandırma amaçlı gelen SMS'in hangi telefon numarasına (Yani sizin numaranızı) geldiğini bana özel mesaj üzerinden gönderebilir misiniz?

İyi günler.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    postta attığım linkler nedenli silinmiş bilmiyorum ;
    Forum kurallarına uygun olmayan ekran görüntüleri kaldırılır.

02.02.2018 cuma saat 16.10 ile 16.45 arasında karakterime giriş yapan ip nin Knight Online Türkiye distribütörlüğü tarafından talep ediyorum .

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    02.02.2018 cuma saat 16.10 ile 16.45 arasında karakterime giriş yapan ip nin Knight Online Türkiye distribütörlüğü tarafından talep ediyorum .
    Öyle bir bilgi size verilmemekte. Resmi kurumlar üzerinden başvurunuzu yaptıktan sonra, ilgili kurumlar bu bilgileri bizden talep etmektedir.

Senior Member iVibe's Avatar
    Yıl olmuş 2018 gerek televizyonda haberlerde gerek oyun içinde gerek canlı yayınlarda bu tarz konular hakkında defalarca uyarılıyor. Hala bu oyunlara düşüyorsanız dibine kadar hakediyorsunuz kusura bakmayın. 65+ yaşında insanları hedef alıyor dolandırıcılar, 20 küsür yaşında internetle bu kadar içli dışlı insanların bunları yemesi komik geliyor.

Senior Member manin's Avatar
    Nickname
    OnLyManinDark
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by iVibe View Post
    Yıl olmuş 2018 gerek televizyonda haberlerde gerek oyun içinde gerek canlı yayınlarda bu tarz konular hakkında defalarca uyarılıyor. Hala bu oyunlara düşüyorsanız dibine kadar hakediyorsunuz kusura bakmayın. 65+ yaşında insanları hedef alıyor dolandırıcılar, 20 küsür yaşında internetle bu kadar içli dışlı insanların bunları yemesi komik geliyor.
    Bana da kizabilirler ama haklisin. Yok teror orgutune para aktariliyo yok banlancan yok haciz gelcek. Bu tarz şeyleri hala nasil yutiyosunuz. Seninle isi olan seni bulur sana msj cekmez.

Senior Member
    resmi forum ve ya diğer forumlarda telefon vb. paylaşan adamda gram zekâ yoktur 18 gb neden kasılır item almak için item almayıp adam ticarete dökmüş birde utanmadan konu açmış allahım yarabbim sen bu kullarına akıll dağıtırken bunlar nerdeydi. İnsan utanır yaaaa burası forum tr değil lütfen ticariler bekleme yapmayın.

Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Arkadaşlar insanlar dalgınlıkla ya da dikkatsizlikle dolandırılabiliyor. Günümüzde bile çok üst düzey mevkilerde olan kişiler dahi, dolandırıcı kişilere inanabiliyor. O yüzden dolandırılmış arkadaşa bu kadar yüklenmeyin.

Konuyla ilgili açıklama yapılmıl olduğu için konuyu kilitliyorum.

Hepinize iyi günler dilerim.

Tags for this Thread