Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Doğmamış bebeğe don biçmek diye bir deyim vardır, bu konuda ona benziyor. Arkadaşlar önümüzdeki dönemlerde yeni sunucu gelmeyeceği Gm'ler tarafından her platformda açıklanıyor. Yeni sunucu bekleyenler varsa boşuna beklemesinler. Gelmeyecek sunucu için de şu olsun bu olsun diye tartışmak gereksiz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member KeteHore's Avatar
    Nickname
    Bakteri
    Class
    KO -> Kurian
    Race
    El-Morad
    Adream ve base kesinlikle olmamalı diye bir konu açsanız kesinlikle desteklerdim

Senior Member VviperV's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Selam,

Doğmamış bebeğe don biçmek diye bir deyim vardır, bu konuda ona benziyor. Arkadaşlar önümüzdeki dönemlerde yeni sunucu gelmeyeceği Gm'ler tarafından her platformda açıklanıyor. Yeni sunucu bekleyenler varsa boşuna beklemesinler. Gelmeyecek sunucu için de şu olsun bu olsun diye tartışmak gereksiz.
    GM söylemlerinden dolayı zaten millet sürekli bekliyor. Gmler yeni sunucu çalışması şuan için yok diyor hemen ardından ekliyor; böyle bir şey olsa 2-3 gün önceden haber veririz diye. Oradaki 2-3 gün söylemi yeni sunucu kararı için çok kısa bir süre. Kaldı ki şuanda yeni sunucu tarihi belliyse bile, örneğin 2 ay sonra, Gmler bunu söylemez. Söyledikleri andan itibaren tüm serverların 80% i serverı bırakmaya ve yeni servera hazırlanmaya başlayacağından serverı öldürecek.

Gm'ler şöyle bir şey söylerse millet beklemeyi bırakır; Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde yeni sunucu planlaması yok. Ancak bunu söylemiyorlar 2-3 gün önceden haber veririz diyorlar

yeni sunucu açılmıyacak diye defalarca söylendi inşallah bu karalarından da dönmezler yeni sunucu açmazlar

Senior Member SuperT's Avatar
    Nickname
    Bitdefender
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Ares
    Quote Originally Posted by HaylazSerseri33 View Post
    yeni sunucu açılmıyacak diye defalarca söylendi inşallah bu karalarından da dönmezler yeni sunucu açmazlar
    Başkan kendileri bilir işsiz kalırlar :d

Aç aç nereye kadar üst sunucularda oyuncu kalmadı bu yeni servercılarda ya farmer yada 1-2 ay sonra bırakacak tipler

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Yarın ne olacağını kimse bilemez ama Gm'lerle bu konuları sürekli konuştuğumuz için uzun bir süre gelmeyeceğini söylemekte mahsur görmüyorum. Öyle uzun ki ne planlanıyor, ne konuşuluyor ne de anılıyor, o derece uzun. Öyle 2-3 ay sonra gelir diye umut edenler de hayal kırıklığına uğrayacaklar ama bana kalırsa yeni sunucu gelmemesi çok daha iyi olacaktır çünkü mevcut sunucular şu anda kemikleşmiş durumdadır. Yeni sunucu geliyor dendiği anda çatırdamalar olacaktır veya bazı sunucular muhtemelen ya terk edilecek ya da fazlasıyla hasar alacaktır. Bence yeni sunucuya hiç gerek yok, bunlar da benim şahsi fikrimdir.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Yarın ne olacağını kimse bilemez ama Gm'lerle bu konuları sürekli konuştuğumuz için uzun bir süre gelmeyeceğini söylemekte mahsur görmüyorum. Öyle uzun ki ne planlanıyor, ne konuşuluyor ne de anılıyor, o derece uzun. Öyle 2-3 ay sonra gelir diye umut edenler de hayal kırıklığına uğrayacaklar ama bana kalırsa yeni sunucu gelmemesi çok daha iyi olacaktır çünkü mevcut sunucular şu anda kemikleşmiş durumdadır. Yeni sunucu geliyor dendiği anda çatırdamalar olacaktır veya bazı sunucular muhtemelen ya terk edilecek ya da fazlasıyla hasar alacaktır. Bence yeni sunucuya hiç gerek yok, bunlar da benim şahsi fikrimdir.

Ardream ve Base serverı gelmesi diğer sunucuları etkilemez ama sadece ardream ve base için gelir gelecek olan adam.

Senior Member ISpeedycort's Avatar
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Andream Base Kapatılmalı, Üstüne Achieveleri Hediye Edilmeli.

Tags for this Thread