Niye özelden ? Burda küfür edemeyeceğin için mi özele geçelim ?Evet oyun oynadığım charın pcsi ile kastığım itemleri pazara koyduğum charın pcleri ayrı olduğu için işsizim oldu mu ? Evet boş ve sığ birisin çünkü bunu işsizlik olarak görebilecek kadar mantıksız bi insansın sana ne yapılsa ne söylense fayda etmeyecek kıskanç kişilik. Milletin imkanı sizden fazla 3 5 pcsi var diye neyini bu kadar kıskanıyorsunuz anlamıyorum. Ve bu konuda ağlamaktan başka birşey de yapmıyorsunuz madem o kadar kıskanıyorsunuz gidin siz de yapın aynı şeyi siz de kazanın dizin charınızı nasıl olur ? Gerçi ben ne char dizmesinden bahsediyorum premiumsuz girip preye ödeyeceği 3 5 kuruşu da cebine atmak düşüncesinde olan birine ki. Ne yapılacak IP hesap verilsin girmeye çalıştığın account o IPden değilse girilmesin 1 IP = 1 account şeklinde mi olsun ? Neyse hadi charında birikmiştir 80-90m flan git sat da sigara cafe paranı falan ödersin.
iş premiumla bitiyormu saniyorsun?
Sadece pre 200 tllerde gold bar veya pod cash ve kiyafet silah almak zorundasin yoksa bu yunu oynayamazsin !koxpu engelleyemedikleri için presiz girişleri yasakladilar presiz grişler açilmali denetimler artmali bir tikliyoruz 6 saat 7 saat sira sonra dc giremedi chara yazik o kadar yillardir kazandirdiğimiza !
Birtanede Game Master gelip açıklama yapmıyor burada neden??!
Adam tam devrimci yaSirket gelirleri duser diyen arakadaslar oyunun yuzde doksandan fazlasi turk zaten.Yani bizim gibi kac millet vardir acaba baskasini malini o baskalarindan daha fazla koruyan.Peki guzel kardesim steam sirketi sirket degilmide oyun fiyatlarini ulke bazlarina gore ayarliyor. Ezbere konusmayin.Buna kapitalizm denir.Haksiz somuru yapiyor bu sirket.Seffaflik olmadigi icin sorun ntt mi yoksa mgame mi onuda bilmiyoruz.
Sadece cash fiyatına bakılmamalı genel bir oyun değerlendirmesi şart geçmiş bakmak lazım o zaman bundan 10 sene önce pus belli itemler vardı şimdi her şey eklediler ve sürekli eklemeye devam ediyorlar. Bir karşılaştırma yaparken önce bir oyun aylık masrafı bakın birde knight bakın aradaki hizmet ve oyun sorunları hesaba katarak bir fiyat belirleyin. Online oyun sektöründe rekabet eskiden daha azdı ama verilen para azdı rekabet artmasına rağmen verilen paralarda artı tam tersi olması gerekirdi sonuçları oyunda görüyoruz eskiden pazar boştu gerçek oyuncu doluydu şimdi pazar dolu 20 server vardı kaldı 7 server.
Mesaj kutuna bak. Şu yazdıklarına bakınca hayattaki en büyük amacının char dizmek falan olduğunu sanıyorum.
Reseller siteye gb satmışlığım yok da bu atıp tutmaların akıl sağlığın hakkında ciddi sorunların olduğuna işaret ediyor.
Sizin kadar yozlaşmış başka bir oyuncu topluluğu var mı merak ediyorum. Hala sigara parası diyor. Ya kardeş ben son aldığım pre ve Cash i oyun içersinden aldım. Şimdi sen ve senin gibiler gb, Cash ve presini o şikayet ettiğin kitlenin, senin deyiminle sigara parasını çıkarttığı sitelerden alınca sıkıntı yok ama? Siz gerçekten sorunlusunuz.
Mesaj kutuna bak. Herhalde baya küfürbaz biri olmalısın, özelden küfür muhabbeti nedir yayaş kaç ki?
Last edited by tec_FqlsXTGy; 10-05-2018 at 10:59 AM.
kınayt hiç bi zaman eski tadı vermezçünkü ozamanlar çocuktuk ve bu kadar kolay değildi herşey.. cebimizde 2-3 tl sıkıştırırlardı onlada 2-3 saat anca oynardık saten 2 saati oyuna girmeyle uğraşırdık
şimdi herkes büyüdü. calısıyor basıyor parayı diziyor yayınlardada görüyoruz bom boş cz pksı herkes farmda bildiğin ticaret olmuş oyun anca yeni sw gelse biraz toparlanır cünkü 2 yıldır gelmyior nerdeyse bekleyen çok.