Kardeş katıldığınız her jryi ve ftyi kaybediyorsanız zaten siz premium için değil item için bile para ayırmayıp siteye satıyorsunuz demek ki. Ne demek kazanılmıyor haftada 7jrye giriyorum en az 5ini kazanıyorum 7 ftye girip hepsini kazanıyorum. al geldi sana zaten haftada 1gbnin üstünde para. bakın hiçbirşey yapmadım ne bf girdim ne dış kro vs döndüm sadece saat 22.00 - 23.15 arasında oyunda bulunarak bu kadar para geliyor. Her zaman dedim burda günlük ihtiyaç için oyun parasını satmayın cash için sat ona birşey demem ama oyunu eğlence için görüp oynayın. Oyuna ilk başladığımda switch pre ve genieler için yüklediğim cash dışında 1 tl yatırmadım cebimden. ve şu an maneste +7 krovaz setli adamantlı priestim var. Herkesin yaptığını siz yapamıyorsunuz diye suçu başka yerde değil kendinizde arayın. Evet bence de premiumu olmayana giriş tamamen engellensin. ------------- Bir akıllı da demiş ki 2 pc ile pazar vs yapan işsizler var diye

1 bilgisayar item satarken diğeri ile oyunumu oynuyorum ve öğretmen olduğum için de insanlar senin gibi boş insan olmasın diye uğraşmakla meşgul birisiyim kardeşim. senin açından nasıl bilmem ama bence güzel meslek.