Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by KimJongUn View Post
    Yazdıklarını tek tek okudum. Kusura bakma ama bu oyunda illegale her zaman karşıyım. Clanımdaki makro kullanan oyuncuyu bile reportlamışlığım var. Neyseki sen 1. suçunu kabul ediyorsun bu iyi birşey. 2. suçun içinde birazdan dizin paylaşırlar belki. beklemede kal...
    umarım dizini paylaşırlar.. beklicem

Junior Member
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Banlanma dediğiniz durum, hesabın kapatılmasıdır. Yazımınıza ve kelimelerin kullanılmasına dikkat ederseniz eğer anlaşılmanız daha kolay olacaktır.

Foruma yazdığınız hesapta güncel olarak illegal yazılım kullanımınız bulunmaktadır. Yani cezanızla ilgili herhangi bir yanlış durum söz konusu değildir.
    doğru hapis cezası..

güncel olarak illegal yazılım kullanmıyorum bankamda 10 lu genie var üstümde genie var pet var
    ve 1 haftaya yakın genie'de char bana lütfen kanıtlarmısın kullandığımı ben kendimden eminim lakin sen sadece jaile girdiğim için kullandın diyorsun başka bir kanıtın bir dayanagın yok

Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Yapılan kontroller sonrasında herhangi bir yanlış bulunmamaktadır. Verilen cezalar anlık illegal program kullanımı dışında geçmişe yönelik kullanımlarıda kapsamaktadır. Hesabınızı kontrol ettiğimizde ise oyun içerisinde yapılan kontroller sonucunda zindan bölgesine gönderilmişsiniz. Yine 2 farklı tarihte aynı illegal programı kullandığınız için hesabınız bugün itibariyle zindan bölgesine gönderilmiştir. Kısacası, aldığınız bu ceza sadece 1 günlük kullanımızı kapsamamaktadır. Tekrarlamanız halinde ise hesabınız politikalarımız gereği süresiz olarak kapatılacaktır.

Senior Member
    adamlara bak ne yüzsüz ya madem para kazandıklarını düşünüyon illegal kullanma kardeşim

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

Yapılan kontroller sonrasında herhangi bir yanlış bulunmamaktadır. Verilen cezalar anlık illegal program kullanımı dışında geçmişe yönelik kullanımlarıda kapsamaktadır. Hesabınızı kontrol ettiğimizde ise oyun içerisinde yapılan kontroller sonucunda zindan bölgesine gönderilmişsiniz. Yine 2 farklı tarihte aynı illegal programı kullandığınız için hesabınız bugün itibariyle zindan bölgesine gönderilmiştir. Kısacası, aldığınız bu ceza sadece 1 günlük kullanımızı kapsamamaktadır. Tekrarlamanız halinde ise hesabınız politikalarımız gereği süresiz olarak kapatılacaktır.
    hapisden çıktıkdan sonra kullanmadım eskiye ilk zindana girdim çıktım daha kullanmadım yani benim charım 1 kere hapise girdikden sonra ömür boyu hep banlanıcak mı ? söylediğinizden bu çıkıyor ne kadar uğraş bir kere kullandı mı hep kullandın sayarız .. ?
    yaptığınız kontrolle yanlış kullanmadımığımı adım gibi biliyorum ama hep sizin dediğiniz olacak yapılacak bir şey yok burada yapmadım diyorum sen geçmişimi öne sürüyorsun ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Jujuka View Post
    adamlara bak ne yüzsüz ya madem para kazandıklarını düşünüyon illegal kullanma kardeşim
    dostum zekana hayranım.. sana hayatta başarılar. okumuyorsun sadece konusuyorsun

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by xxxQR View Post
    hapisden çıktıkdan sonra kullanmadım eskiye ilk zindana girdim çıktım daha kullanmadım yani benim charım 1 kere hapise girdikden sonra ömür boyu hep banlanıcak mı ? söylediğinizden bu çıkıyor ne kadar uğraş bir kere kullandı mı hep kullandın sayarız .. ?
    yaptığınız kontrolle yanlış kullanmadımığımı adım gibi biliyorum ama hep sizin dediğiniz olacak yapılacak bir şey yok burada yapmadım diyorum sen geçmişimi öne sürüyorsun ?
    bro senin sıkıntın kullanmak olmayabilir, ama illegal yazılımın PC'de olması bile yeterli ceza alman için. Eryudes'in açıklamasında ise oyun içinde yapılan kontrollerde hapse gitmişsin. Aynı suçu bir kez daha tekrarlarsan hesabın sınırsız kapatılacak. Bence sen HAZIR ceza almışken bu oyunu bırak.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xxxQR View Post
    dostum zekana hayranım.. sana hayatta başarılar. okumuyorsun sadece konusuyorsun
    benim zekama sahip olsaydın böyle bir konu açmana gerek kalmazdı zaten zeki olsaydın hile kullanmazdın qweqweqwe

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Aşağıdaki konu sizin için sanırım.

Ceza Alan Oyuncular Hakkında-102
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread