Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
    Junior Member

Gerçekten Ban mı Yoksa Para kazanmak mı amaç ?

Şimdi dostlar eskiden güzel uykularımızı kaçıran oyuna tekrar başlıyalım dedik başladık tabi sistemi bilmiyoruz dedik biraz kasak filan neyse tabi Türk aklı bi koxp açtım pat jail yedim dedim kendime hakkettin pc format attım temizledim açtım çarı bir haftadırda genie kasıyorum hiç sorun yok parayı veiyorum kasıyorum şimdi bugün char pazarda iken banlanmış ondan önceki gün filan hep geniede ile takılıyorum attım ticket bana direk hazır mesaj BULUNDURUYORMUŞUM şimdi ben eminim kendimden bana ispat edin desemde bu char açılmıcak niye çünkü diktalık var siz istediğiniz kadar ağlayın adamların dediği oluyor char bir kere nimlendi biz bunu nasıl yolarıza iş döküldü bundan sonra artık yolamazlar açıkcası
    100 lira ile zengin oldunuz bence

Saitama San ; ticketi kapatan bu arkadaşada helal olsun sorunu süper çözdü hazır mesajı aldı koydu orya kanıt yok ispat yok hiç bir şey tamamen kafasına göre

herkese iyi eğleceler arkadaşlar

Game Master CluTaah's Avatar
    Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    Merhaba,

Foruma yazdığınız hesapta, bugün dahil 2 kere hapse gönderilmiş bu da mı tesadüf? Yoksa illegal kullanmaya devam ettiğiniz için olabilir mi?

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Moderator GamesDepot's Avatar
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Oreads
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by xxxQR View Post
    Şimdi dostlar eskiden güzel uykularımızı kaçıran oyuna tekrar başlıyalım dedik başladık tabi sistemi bilmiyoruz dedik biraz kasak filan neyse tabi Türk aklı bi koxp açtım pat jail yedim dedim kendime hakkettin pc format attım temizledim açtım çarı bir haftadırda genie kasıyorum hiç sorun yok parayı veiyorum kasıyorum şimdi bugün char pazarda iken banlanmış ondan önceki gün filan hep geniede ile takılıyorum attım ticket bana direk hazır mesaj BULUNDURUYORMUŞUM şimdi ben eminim kendimden bana ispat edin desemde bu char açılmıcak niye çünkü diktalık var siz istediğiniz kadar ağlayın adamların dediği oluyor char bir kere nimlendi biz bunu nasıl yolarıza iş döküldü bundan sonra artık yolamazlar açıkcası

Saitama San ; ticketi kapatan bu arkadaşada helal olsun sorunu süper çözdü hazır mesajı aldı koydu orya kanıt yok ispat yok hiç bir şey tamamen kafasına göre

Merhabalar, daha önce bu konuda yazdığım yazıyı ekliyorum.

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Merhabalar,

Müşteri hizmetleri tarafından asla otomatik cevap verilmemektedir. Her bilet müşteri hizmetleri görevlileri tarafından incelenerek cevap verilmektedir. Tüm firmalarda olduğu gibi bazı konularda hazır şablonlar kullanılmaktadır, çünkü bu durumların farklı bir cevabı bulunmamaktadır. Örneğin; "hile kullanımından dolayı yasaklanan bir hesaba" verilecek cevap her zaman aynıdır. Bu nedenle bu tip bir bilete cevap verirken hesap incelendikten sonra duruma uygun şablon ile cevap verilmektedir.

Bilginize.
    Birde daha önce kerbooooo konu başlıklı bir vakamız olmuştu, ibretlik olması açısından bu konuyu paylaşıyorum.

Kerboooooo

Ek olarak, aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Ceza Alan Oyuncular Hakkında - 102

Sevgili Clutaah'ın cevabı yeterli olmasına rağmen yinede yazma gereği duydum.

Oyunu daha iyi yapmaya çalışan kararlı bir ekip var. Hiç bir şey göz ardı edilemez. Oyunu oynayacaksınız legal olarak oynamalısınız.

İyi forumlar!

Junior Member
    CluTaah okumadığın o kadar belli ki ben zaten ilk jaile girdiğimi kabul etmişim orada demişi evet hak ettim girdim çıktım ama bu seferki haksızdı ilk önce oku sonra yorum yapman daha güzel olur.

Banned
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Manes
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Bu manesteki FlameMassacre ve ekibini ne zaman incelemeyi düşünüyorsunuz acaba? Yoksa dokunulmazlıkları mı var?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)

Ne yapacak adamlar size mektup yazar gibi yazımı yazıcaklar. Ticketlara verilen cevaplarda hazır şablonların kullanılması, zamandan tasarruf ederek daha hızlı bir destek sağlayabilmek için kullanılmaktadır. Bunun nesinden şikayet ediyorsunuz. Hem illegal ol hem destek beğenme. Ohh dünya ne güzel.

Junior Member
    sevgili GamesDepot
    yaptığımız incelemeler sonucunda "furkan" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızın masaüstünde yer alan "KO****" isimli illegal programı kullanmanız sonucunda hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır. Ayrıca, bağlantıda olduğunuz hesaplar, telefon numaraları ve diğer IP'ler üzerinde yer alan hesaplarınızda süresiz olarak kapatılmıştır.
    bana bunu ispat etsinler ben yine kabulüm tek ben kullanıyorum interneti
    legal olarak genie kullanıyorum başka hiç birşey yok ikinci ban haksız ban ama diktalık devam ediyor

Junior Member
    KimJongUn

dostum okumuyorsun ben burada ilk banı kabul ediyorum zaten hak ediyorum ve cezamı çektim ikinci banın kanıtı yok biliyorum kendimi yapmadım hızlı cevap tamam hızlı destek peki kanıt ?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    KimJongUn

dostum okumuyorsun ben burada ilk banı kabul ediyorum zaten hak ediyorum ve cezamı çektim ikinci banın kanıtı yok biliyorum kendimi yapmadım hızlı cevap tamam hızlı destek peki kanıt ?
    Yazdıklarını tek tek okudum. Kusura bakma ama bu oyunda illegale her zaman karşıyım. Clanımdaki makro kullanan oyuncuyu bile reportlamışlığım var. Neyseki sen 1. suçunu kabul ediyorsun bu iyi birşey. 2. suçun içinde birazdan dizin paylaşırlar belki. beklemede kal...

Game Master CluTaah's Avatar
    Nickname
    CluTaah
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Agartha
    Race
    Karus
    CluTaah okumadığın o kadar belli ki ben zaten ilk jaile girdiğimi kabul etmişim orada demişi evet hak ettim girdim çıktım ama bu seferki haksızdı ilk önce oku sonra yorum yapman daha güzel olur.
    bugün char pazarda iken banlanmış
    Banlanma dediğiniz durum, hesabın kapatılmasıdır. Yazımınıza ve kelimelerin kullanılmasına dikkat ederseniz eğer anlaşılmanız daha kolay olacaktır.

Foruma yazdığınız hesapta güncel olarak illegal yazılım kullanımınız bulunmaktadır. Yani cezanızla ilgili herhangi bir yanlış durum söz konusu değildir.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

Tags for this Thread