Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34
    Junior Member
    yeni serverı bekle bu sırada da var olan eski serverlardan birine katıl biraz alıştırma olsun yeni server açılınca oraya geçersin milyarlar verip item düzmek gibi bi aptallık sakın yapma. eski serverlar iyi diyenler kendi çıkarını menfaati düşünüyor bana göre. sıfırdan full kere full olan adamları yakalayamazsın. ha dersen bende para çok gibi eşek yüküyle oyuna para bayılcam. sen bilirsin ama hiç bir oyun milyarlar vermene değmez tabi oyun oynamaksa amacın ben tüccarım diyosan bilemicem.

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Deniz_2_3 View Post
    yeni serverı bekle bu sırada da var olan eski serverlardan birine katıl biraz alıştırma olsun yeni server açılınca oraya geçersin milyarlar verip item düzmek gibi bi aptallık sakın yapma. eski serverlar iyi diyenler kendi çıkarını menfaati düşünüyor bana göre. sıfırdan full kere full olan adamları yakalayamazsın. ha dersen bende para çok gibi eşek yüküyle oyuna para bayılcam. sen bilirsin ama hiç bir oyun milyarlar vermene değmez tabi oyun oynamaksa amacın ben tüccarım diyosan bilemicem.
    Dostum kusura bakma da siz yeni servercıların en çok sunduğu şu argüman o kadar mantıksız ki. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki yeni serverda 50 100 TL ile bir bronz pre ile kral olacakmışsınız gibi. Öyle bir dünya yok. Yeni serverda herkesin -aşağı yukarı- eşit seyrettiği süre zarfı maksimum 2 3 hafta. Sonrasında +9'lar +10'lar basılmaya başlanıyor zaten ve düşündüğünüzün aksine çok daha fazla para vermek gerekiyor iyi itemlere ulaşabilmek için. Olympia'nın birleşimden önceki o efsane çöküşü bu yüzden olmuştu sırf. Ve düşün bakalım hangi server ile birleşti. En son açılan server olan Akara ile. Bunu anlamıyorsunuz bir türlü.

Senior Member CarpeNoctum's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Altar
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Kekurikingdom View Post
    Merhaba arkadaslar oyunu 2009 civarında bırakmış biri olarak geri dönme isteğim var uzun sure uskodan sonra pvplerde oynadım ama kalıcılıgı olmadıgı ıcın oralara yonelmek ıstemıyorum artık , ama uskoda da nerde baslanmalı emin değilim , ilk serverlarda herkes 9 10 gezıyor youtube canlı yayınlarında gordugum kadarıyla bu bana uskodan cok herkes eşit 10 pvp server hissiyatı verıyor , yenı serverlarda da gbnın cok pahalı oldugunu duydum , sizin onerınız nedır? Yatırım olarak başlangıçta fazla bir şey yapmayı planlamıyorum yanı farm yapılabılecek bır yer olmalı base takılabilcek bır yerde olabilir en son uskoda base oynadım. Şimdiden teşekkürler yorum yapıcak herkese merakla beklıyorum görüşlerinizi
    olympiada gayet uygun fiyatlar gbside çok uçuk değil

Quote Originally Posted by Philly View Post
    Dostum kusura bakma da siz yeni servercıların en çok sunduğu şu argüman o kadar mantıksız ki. Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki yeni serverda 50 100 TL ile bir bronz pre ile kral olacakmışsınız gibi. Öyle bir dünya yok. Yeni serverda herkesin -aşağı yukarı- eşit seyrettiği süre zarfı maksimum 2 3 hafta. Sonrasında +9'lar +10'lar basılmaya başlanıyor zaten ve düşündüğünüzün aksine çok daha fazla para vermek gerekiyor iyi itemlere ulaşabilmek için. Olympia'nın birleşimden önceki o efsane çöküşü bu yüzden olmuştu sırf. Ve düşün bakalım hangi server ile birleşti. En son açılan server olan Akara ile. Bunu anlamıyorsunuz bir türlü.
    Cidden o kadar sürede 9 ve 10 lar cıkıyor mu pıyasaya? Ben oynarken 3 5 yıllık serverlarda tek 9 itemi olan kral oluyordu

Quote Originally Posted by yuko1912 View Post
    olympiada gayet uygun fiyatlar gbside çok uçuk değil
    Düzgün bir char için kaç gb ortalama gider sence?

Tags for this Thread