Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Question 2018 Hangi Serverda Başlamalı?

Merhaba arkadaslar oyunu 2009 civarında bırakmış biri olarak geri dönme isteğim var uzun sure uskodan sonra pvplerde oynadım ama kalıcılıgı olmadıgı ıcın oralara yonelmek ıstemıyorum artık , ama uskoda da nerde baslanmalı emin değilim , ilk serverlarda herkes 9 10 gezıyor youtube canlı yayınlarında gordugum kadarıyla bu bana uskodan cok herkes eşit 10 pvp server hissiyatı verıyor , yenı serverlarda da gbnın cok pahalı oldugunu duydum , sizin onerınız nedır? Yatırım olarak başlangıçta fazla bir şey yapmayı planlamıyorum yanı farm yapılabılecek bır yer olmalı base takılabilcek bır yerde olabilir en son uskoda base oynadım. Şimdiden teşekkürler yorum yapıcak herkese merakla beklıyorum görüşlerinizi

Yeni sunucu açılması yakındır. Bence biraz daha bekle.

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Şu an için en az yatırım gerektiren serverlar bana göre Manes veya Rosetta’dır. Bu serverlerda item farkı oyunun ilk serverlarındaki kadar çok değil benim gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle Rosetta’nın piyasasının Manes’e göre daha oturaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi artık en son açılan serverın bile üzerinden 2 seneye yakın zaman geçtiği için hepsi belli bir düzeye geldiler. Bu nedenle az yatırımla oynamak şu an için biraz zor gözüküyor ve bu söylediğim serverlarda premiumsuz oynamak da çok zor. Oyunda farm şu an yok denecek kadar az. Farm yapabilmek için hali hazırda iyi bir charınız olması gerekiyor çünkü farm slotları cz ve ardreamda daha çok. Yeni serverın ise ne zaman geleceği vs belli değil. 1 seneden fazladır yeni server bekleyen arkadaşlar var. Bu kadar bekleyeceklerine var olan serverlarda char açmış olsalardı şimdiye iyi bir düzeye erişmişlerdi bile. Ha, ben sana böyle söylerim yarın server gelir, bilemem. Yeni server durumu şu an için belirsiz. O yüzden var olan serverlarda başlayıp başlamama kararını yine düşünüp sen vereceksin İyi oyunlar.

Senior Member
    Rosetta gerçekten iyi az bi gb çekerek güzel char diziliyor

Quote Originally Posted by Devilman View Post
    Yeni sunucu açılması yakındır. Bence biraz daha bekle.
    1 senedir beklenıyor sanırım ve acıklama yok beklemek mantıklı mı gercekten?

Quote Originally Posted by Philly View Post
    Şu an için en az yatırım gerektiren serverlar bana göre Manes veya Rosetta’dır. Bu serverlerda item farkı oyunun ilk serverlarındaki kadar çok değil benim gözlemlediğim kadarıyla. Özellikle Rosetta’nın piyasasının Manes’e göre daha oturaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi artık en son açılan serverın bile üzerinden 2 seneye yakın zaman geçtiği için hepsi belli bir düzeye geldiler. Bu nedenle az yatırımla oynamak şu an için biraz zor gözüküyor ve bu söylediğim serverlarda premiumsuz oynamak da çok zor. Oyunda farm şu an yok denecek kadar az. Farm yapabilmek için hali hazırda iyi bir charınız olması gerekiyor çünkü farm slotları cz ve ardreamda daha çok. Yeni serverın ise ne zaman geleceği vs belli değil. 1 seneden fazladır yeni server bekleyen arkadaşlar var. Bu kadar bekleyeceklerine var olan serverlarda char açmış olsalardı şimdiye iyi bir düzeye erişmişlerdi bile. Ha, ben sana böyle söylerim yarın server gelir, bilemem. Yeni server durumu şu an için belirsiz. O yüzden var olan serverlarda başlayıp başlamama kararını yine düşünüp sen vereceksin İyi oyunlar.
    Teşekkürler yorum için , dediğiniz gibi sanırım yatırımsız oynamak baya zorlaşmış ve base her serverda bitik denıyor dogru mudur?

Quote Originally Posted by oQQoo View Post
    Rosetta gerçekten iyi az bi gb çekerek güzel char diziliyor
    Teşekkürler yorum için. Kaç gbye iyi bir asas çıkartabılırım? Ve basei nasıl rosettanın?

Banned
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Infractions
    0/1 (15)
    Yeni Server Falan Bekle Diyenlere Kulak Asma 1 2 Ay Takılıp Çıkacak Onlar Eski Serverda Oyna.

Quote Originally Posted by Speedycort View Post
    Yeni Server Falan Bekle Diyenlere Kulak Asma 1 2 Ay Takılıp Çıkacak Onlar Eski Serverda Oyna.
    Nereyı onerıyorsunuz?

Senior Member karalama2001's Avatar
    Nickname
    MysteryHardStrokes
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Mysterious
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Selamlar,

* Yeni server gelmesi yakındır.
    * Biraz onu bekleyebilirsin.
    * Yeni server geleceğinden manes düşer, kalan serverlar daha oturaklıdır.
    * Az miktarla güzel PK atayım diyorsanda Rosetta öneririm.
    * Ancak bana göre, Gordion da güzel bir server. Çek +9 fulitol full +3 mis gibi oyna Diezle de birleşirse tadından yenmez.

İyi oyunlar.

Senior Member karalama2001's Avatar
    Nickname
    MysteryHardStrokes
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Mysterious
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Speedycort View Post
    Gordion da başlamayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

Şuan başlama. 1 haftadır manes pazarındayım yaprak kıpırdamıyor, 1 item için 2-3 gün pc açık bekliyoruz. Pazar kalabalık bile değil, olanlar 3-4 char açan tipler zaten. Ben hiç beğenmedim, başladığıma pişmanım. Farm yapmakta zaten çok zor, eskiden yatırım yapmış olan hesaplar kendi aralarında slot kavgası veriyorlar sürekli. Senin ordan pay alman imkansız. Knight online yayıncılarını da takip ediyorum, hareket sıfır oyunda. Bence yeni server şuan gelmeyecekse ne zaman gelmeli?
    Belki bugün 1 haftalık manes maceramı sonlandırırım çünkü inanılmaz sıkıcı.

Tags for this Thread