Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
    Junior Member

Ezik farm charı önerisi

Ağalar öncellikle sa
    şu nerde başlayalım yeni serverde mı eski serverde mı başlamak iyidir, az para yatırarak nerde oynamalı başlıklarını yıllardır okurum.
    Bir süredir de knight bırakılmaz ara verilir klişesinin içine düştüm tekrar başlayacam özetle ancak geçmişte kendime ne sağlam kalıcı bir server ne de iş görecek bir çar dizememiş bir adam olarak içimdeki ukteyi dindirmek için şu oyunu belli ki bırakamıyorum bizim gibi adamlar olduğu sürecede ntt game oyunu kapatmayacak dedim ki kendime şöyle inceden bir çar dizeyim parasız başlayayım farmla yolumu yapayım ilk başta 7 set 7 silah old takı set (ne oynarsam artık) yaparak serverda stres atayım diyorum ama şimdi şöylede bir sıkıntı var eski serverda ardream farm slotları eslant slotları ne alemde denildiği gibi boş mu yoksa kalıcı mafyaları var mı çünkü en yeni serverda benim bahsettiğim tarzda bir kafa yapısının slot alabilme ihtimali yok
    Hem kalabalık hemde gb fiyatları nedeniyle herkes oralarda slotlarda itemleriyle bizi yaşatmazlar ks atıp slot çalarlar sizin bu konuda düşünceleriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum (muhtemelen bu kafayla knight oynanmaz diyeceksiniz ama umut fakirin ekmeği varsa yol yordam gösterin şu kardeşinize)

Cevaplayan herkese teşekkürler iyi forumlar

Junior Member
    manes için konuşuyorum ezik charla farm yapmak mümkün değil, tüm slotlar işgal edilmiş. slotu boş bulup geçiyorsun 1 saat olmadan biri geliyor burası benim şu kadar zamandır burada kasıyorum diyor. laf dalaşına hiç girmiyorum artık, çünkü hepsi bu kafada, geliyor slota ks atmaya başlıyor.
    eğer gitmediğini görürse seni bi yokluyor oyunda mısın diye eğer pc başında değilsen charı yatırıp devam ediyorlar.

en ezik slotundan en iyi slota kadar durum böyle, skeleton-savage slotlarından uruk slotlarına kadar.

bazıları var ki 1 aydır aynı slotta olanlar, 2-3 bazen 7-8 charla slotta kasanlar var. farm yapmayı bırak görev bile yapamıyorsun.

savaş bitti, humanlar basmıştı, slotlar boştur diye cardinale gidiyorum, amacım sadece görev yapmak, 2-3 dk olmuş savaş biteli adamlar slota yerleşmişler bile, hatta farm yapmak için aynı düşüncede olanlar slot boştur diye gidenler bi slotta 2şer 3er kişi slotu almaya çalışıyor.

yine manes için konuşuyorum, oyuna presiz girmek mümkün değil, sadece sabahları manes pk biraz boş oluyor ama oyunda oyuncu yok. hepsi 4-5 char açıp afk şekilde farm yapanlar. exp kasmaya adam bulamıyorsun.

ayrıca farmcıların hepsi genie altında makro ya da kosp kullanıyor, makro anlaşılıyor yine ama bakıyorsun adam menzili dışındakine z yapmıyor, elle vurduğun halde yine onun kadar seri vuramıyorsun, genie de hiç bir şeyi seçmiyorum seri atak yapsın yeter ki diye sadece atack skilli, pot bazen wolf, çoğu zaman wolf açmıyorum bile seri vursun diye. ama yine makrolunun biri geliyor selamsız şekilde orda yokmuşsun gibi geçiyor slota.

bazen üşensem de videolarını alıp boş vaktimde yükleyip atıyorum cr ye umarım bunlar son bulur.

Junior Member
    stko-cypherdaki kxperlardan bıktım buraya geldim burası da beter, gram zevk almıyorum oyundan, upgrade falan sadece. arkadaşın hatrına oynuyorum yine de.

cypherda en geç yarım saatte bir 70q pt kurulur, manesde yan pc de açtım bekliyorum belki görev yapacak birileri gelir diye, yok arkadaş, kimse charını kasmıyor, herkes farm yapıp gb satayım derdinde. ama bu farmcılar aylarca slotlarda kasmasına rağmen üstünde fp set elinde +7 ib, sorsan gb alıp satmak yasak.

Junior Member
    Hevesimiz kursağımızda kalacak yine desenize cevap veren arkadaşlara teşekkürler peki ares gordion gibi serverlardaki durumu anlatacak bir arkadaş yok mudur ?

Senior Member SkCLucky's Avatar
    Quote Originally Posted by tbh19941994 View Post
    Hevesimiz kursağımızda kalacak yine desenize cevap veren arkadaşlara teşekkürler peki ares gordion gibi serverlardaki durumu anlatacak bir arkadaş yok mudur ?
    Eski sunucular farm için uygun, eşya dizilimi için oldukça zor sunuculardır. Buralarda yeni sunuculara nazaran oldukça iyi eşyalara sahip olabilirsiniz fakat bu sunucularda yıllarını vererek; hem deneyim hemde eşya bakımından oldukça iyi olan kişiler mevcut.

Ronark Land bölgesinde bulunan AOC slotu ve BF etkinliği baya bir rağbet görüyor, sizi yanlış yönlendirmek istemem.
    Last edited by SkCLucky; 04-18-2018 at 04:45 PM.

Senior Member ISeIenaI's Avatar
    Nickname
    ISeIenaI
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by tbh19941994 View Post
    Gordion'a sakın bulaşma sadece zaman kaybı yaşarsın.

Senior Member
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    En ezik ve en kolay farm önerisi 50 lvl'e berserker warrior kasıp, 25'e düşüp 25-28 lvl arası kalarak provake ve alan skilleri ile delosta 3 kat solucan kesmek. Çok güzel monster stone, abyss gem, coins ve çöp atıyor. Sıfır masraf sıfır item. Bi mp rec al, diğerleri görev royalleri DC pre ve peri olması lazım tabi.

MS için lvl atlatmamaya ve düşmeye özen göster

60'a mage kasıp 30'a düşen sırf coins ms için keilan kesenler de var. O da bi tavsiye. Olabilir :F

Okçu açıp 55'e hatta 60'a kasıp master açan sonra 47'e düşürüp ardreamde (55'e kasan) ve basede (60'a kasan) shadow seeker kesenler de var. Orda da bus bes ms drobu var.

Ne yaparsan yap manes ve destanda yapma. Herkes oralarda yapıyor boş slot bulman oldukça zor. Bi de human olma
    Last edited by JustGengaR; 04-18-2018 at 05:21 PM.

Junior Member
    Çok güzel tavsiyeler dostum delos için para lazım onu duymuştum birde seri çar yatırmak için bir pus itemi almak gerekiyormuş diye biliyorum en masrafsız olan okçu ile shadow seeker farmı gibi duruyor sonrasında para kasınca diğerleri denenebilir server içinde ares ya da Gordion diye düşünmeye başladım kötünün iyisi ezik farm charı anca böyle olur gibi

Birde yıllardır human çar açıyoruz ondan yüzümüz gülmüyor demek ki

Senior Member TurkBlade's Avatar
    Race
    Karus
    Bence oyundaki etkinliklere girerek zamanla karakterini geliştirmek en iyi yoldur. Her şey zamanla rayına oturur.
    Kim demiş Avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Senior Member
    Pustan DC pre çekiyorsun . 3gun sonra kilidi açıldığında pazarda satıyorsun . Server durumuna göre +7shel/Md/uniqe yakmalik işine giriyorsun . Buy pazar kuruyorsun 6 itemin olunca sell açıyorsun .
    Yada x piyasasında bir hesap 10 kaldiracli herhangi bir emtia yada döviz alıyorsun swapsiz 6 ay sonra en iyi farmi yapmış olursun onunla da item mi alırsın GB mi alırsın araba mı bilmiyorum

Tags for this Thread