Ağalar öncellikle sa
şu nerde başlayalım yeni serverde mı eski serverde mı başlamak iyidir, az para yatırarak nerde oynamalı başlıklarını yıllardır okurum.
Bir süredir de knight bırakılmaz ara verilir klişesinin içine düştüm tekrar başlayacam özetle ancak geçmişte kendime ne sağlam kalıcı bir server ne de iş görecek bir çar dizememiş bir adam olarak içimdeki ukteyi dindirmek için şu oyunu belli ki bırakamıyorum bizim gibi adamlar olduğu sürecede ntt game oyunu kapatmayacak dedim ki kendime şöyle inceden bir çar dizeyim parasız başlayayım farmla yolumu yapayım ilk başta 7 set 7 silah old takı set (ne oynarsam artık) yaparak serverda stres atayım diyorum ama şimdi şöylede bir sıkıntı var eski serverda ardream farm slotları eslant slotları ne alemde denildiği gibi boş mu yoksa kalıcı mafyaları var mı çünkü en yeni serverda benim bahsettiğim tarzda bir kafa yapısının slot alabilme ihtimali yok
Hem kalabalık hemde gb fiyatları nedeniyle herkes oralarda slotlarda itemleriyle bizi yaşatmazlar ks atıp slot çalarlar sizin bu konuda düşünceleriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum (muhtemelen bu kafayla knight oynanmaz diyeceksiniz ama umut fakirin ekmeği varsa yol yordam gösterin şu kardeşinize)
Cevaplayan herkese teşekkürler iyi forumlar

Reply With Quote
DC pre ve peri olması lazım tabi.