Telefon hattım iletişime kapandı , karakterime uzun süredir giriş yapmıyodum ve bilgisayarımdan otp yi kaldırmıstım . Şimdi tekrar girmek istiyorum fakat auth code yok elimde yenisini almak için ıcs ye giriş yapmalıyım ama hattım kapalı ve dediğim gibi code alamıyorum . Bu telefon numarasını değiştirmek için nasıl bi yol izlemeliyim . 3 kez bilet yolladım 2 tanesi kapatıldı cevap verilmeden sonuncu Açık deniyor ama beklemekten sıkıldım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
Durumunuz ile ilgili destek ekibine OTP > ICS / OTP kategorisinden bilet göndererek hesabınıza ait bilgilerle numara değişikliği talebinde bulunabilirsiniz.
Bilet gönderdiyseniz beklemeniz gerekmektedir. Göndermiş olduğunuz biletinizi gereksizce güncellemeniz veya çoklu bilet göndermeniz durumunda tarafınıza geri dönüş süresi uzayacaktır.
Ayrıca, biletler siz cevap vermezseniz kapatılır yani destek ekibi mutlaka cevap vermektedir. Bu yüzden biletinizi lütfen takipte kalın ve tarafınıza dönüş yapıldığında mutlaka cevaplayın.