Bu gün saat 15 sularında Destan sunucusunda Lufer madende kovalskiyy nickli karakterimle dc flaş kasarken birden dc yedim ve süresiz ban atıldı. Makro koxp vs kullamayı bırakın bilgisayarımda hiç bir illegal yazılım makro vs. bile yüklü değil. Attığım bilete otomatik cevap atıldı. İllegal yazılım kullanmakla suçlandım. Dc premium çekeli 2 gün olmuş elle maden yaparak para kasmaya çar dizmeye çalışıyorum. Madene bırakıp alt tab yapıyorum ve nette geziniyorum. Ara ara alt tab yaparak üstümün dolup dolmadığını kontrol ediyorum. Gmlerin biletimi dikkate alarak hesabımı yanlışlıkla banlayıp banlamadıklarına baktıklarını bile sanmıyorum. Burası konunun yerimi değil mi önemli değil. Bu hepinizin başına gelebilir. Makro koxp kullansam ciddi söylüyorum dokunmaz. Makro koxp kullananları bile hapse atıyorsunuz. Tek sorum neden ban yedim ? Gmnin canımı sıkkındı ? Sevgilisiyle mi tartışmıştı? Aklıma başka birşey gelmiyor. Çok enteresan. Gmlerin daha dikkatli olmalarını ve oyuna emek verenlerin haklarını yememeye daha fazla dikkat etmelerini istiyorum. Evet çok para değil bir dc premium. Ama oyun moderatörleri de istedikleri gibi haksız yere ban atıp kimsenin hakkına giremezler. Sizden ricam hesabımın dikkatli ve etraflıca incelenmesi.