Results 1 to 5 of 5

Sebepsiz ban olmuyor demeyin! Oluyor!

Bu gün saat 15 sularında Destan sunucusunda Lufer madende kovalskiyy nickli karakterimle dc flaş kasarken birden dc yedim ve süresiz ban atıldı. Makro koxp vs kullamayı bırakın bilgisayarımda hiç bir illegal yazılım makro vs. bile yüklü değil. Attığım bilete otomatik cevap atıldı. İllegal yazılım kullanmakla suçlandım. Dc premium çekeli 2 gün olmuş elle maden yaparak para kasmaya çar dizmeye çalışıyorum. Madene bırakıp alt tab yapıyorum ve nette geziniyorum. Ara ara alt tab yaparak üstümün dolup dolmadığını kontrol ediyorum. Gmlerin biletimi dikkate alarak hesabımı yanlışlıkla banlayıp banlamadıklarına baktıklarını bile sanmıyorum. Burası konunun yerimi değil mi önemli değil. Bu hepinizin başına gelebilir. Makro koxp kullansam ciddi söylüyorum dokunmaz. Makro koxp kullananları bile hapse atıyorsunuz. Tek sorum neden ban yedim ? Gmnin canımı sıkkındı ? Sevgilisiyle mi tartışmıştı? Aklıma başka birşey gelmiyor. Çok enteresan. Gmlerin daha dikkatli olmalarını ve oyuna emek verenlerin haklarını yememeye daha fazla dikkat etmelerini istiyorum. Evet çok para değil bir dc premium. Ama oyun moderatörleri de istedikleri gibi haksız yere ban atıp kimsenin hakkına giremezler. Sizden ricam hesabımın dikkatli ve etraflıca incelenmesi.

Senior Member FFelipeMelo's Avatar
    Nickname
    Scarface
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    Scarface
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    Merhabalar,

Koxp ve İllegal yazılım kullanılmadığı sürece otomatik olarak banlanma gibi bir durum söz konusu değil. Öte yandan online GM ekibi tarafından yapılan incelemeler de o anda bir yazılım veya koxp bulunduysa banlanmış olabilirsiniz. Mantıken şöyle düşünürsek "Oyuna oyuncu çekmek yerine NEDEN legal oynayan oyuncuyu banlasınlar?" geçmiş olsun.

Ayrıca forum üzerinden destek verilmediği için ilgili taleplerinizi ve gerekli hesap yardımlarını http://support.nttgame.com adresinden bilet atarak alabilirsiniz.
    Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.
    - Benjamin Franklin

Galatasaray

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Merhaba,

Bu tür işlemler ne yazık ki forum üzerinden yapılamamaktadır.

Hesabınız hakkında ayrıntılı bilgi almak ve itirazlarınız için destek ekibine bilet göndermeniz gerekmektedir.
    Destek ekibine bilet göndermek için en az 1 Npoint`e sahip olmanız gereklidir.
    Eğer kategori seçemiyorsanız kategori seçim ekranında CTRL+F5 kombinasyonu ile yenilemeniz yeterlidir.

Destek Sistemi

Ben maneste oynuyorum ve burda suçsuz arkadaşlarin ban yediğini görünce gerçekten üzülüyorum ve korkuyorum suçsuz bi gün bende hapis yada ban yermiyim diyeöteyandan şu an chaostan çiktim bu nickteki arkadaş çoğunlukla bana dekgleiyor her chaosta 70 + kill ile birinci oluyor 1 vs 1 dede apaçik belli k0xper olduğu lütfen gereği yapilsin yeter adam sürekli kasiyor ama biz legal ban yiyeceğiz diye korkarak oynuyoruz ya sinirden yanliş cümleler kurmuş olabilirim bu arkadaşi lütfen ilgileninn of
    Last edited by IBlackWicked; 03-16-2018 at 05:20 PM.

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 1423archenemy1423 View Post
    Ben maneste oynuyorum ve burda suçsuz arkadaşlarin ban yediğini görünce gerçekten üzülüyorum ve korkuyorum suçsuz bi gün bende hapis yada ban yermiyim diyeöteyandan şu an chaostan çiktim bu nickteki arkadaş çoğunlukla bana dekgleiyor her chaosta 70 + kill ile birinci oluyor 1 vs 1 dede apaçik belli k0xper olduğu lütfen gereği yapilsin yeter adam sürekli kasiyor ama biz legal ban yiyeceğiz diye korkarak oynuyoruz ya sinirden yanliş cümleler kurmuş olabilirim bu arkadaşi lütfen ilgileninn of
    Hesap kapatılırken detaylı inceleme yapılarak kapatma işlemi yapılıyor. İllegal bir eyleminiz yoksa endişeleneceğiniz bir durum yoktur.
    Ayrıca, şikayetlerinizi kanıtlarınızla birlikte Cheat Reports bölümüne yapabilirsiniz.

Gerekli bilgilendirme yapıldığından konu yoruma kapatılmıştır.

İyi forumlar!

Tags for this Thread