Results 1 to 5 of 5
    Junior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad

eski id hesaplarım

iyi günler uzun yıllar sonra oyunumuza geri dönmeye karar verdik , zira o zamanlar koxp denilen sorun yüzünden oyun oynanamaz hale gelmişti .
    bizim bir çok karakterlerimiz vardı , dün gece 1 tanesi ile oyuna girebildim ama ! bu gün diğer karakterlerimle girmeye çalıştığımda giremedim oyuna girerken launcher da giriş yaparken id yi sistem tanıyor ama şifre yanlış diyor ? web sayfasından şifremi unuttuma tıklıyorum bu kayıtlı değildir diyor ? ne yapmamız lazım , vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler . sağolun . cevapları bekliyoruz

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Merhaba,

1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinmiştir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır.

Detaylı bilgi için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.

Hesap Silinmesi Hakkında Bilgilendirme

Senior Member Moffy00's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Kxp var diye oyuna ara veriyoruz hesaplar siliniyor harika gerçekten

Junior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by akoml View Post
    Merhaba,

1 Ekim 2012 tarihinden bu yana giriş yapmayan tüm hesaplar, 02.04.2015 tarihinde sistemden tamamen silinmiştir. Silinen hesaplara ise daha sonradan herhangi bir şekilde erişim sağlanamayacaktır.

Detaylı bilgi için aşağıdaki adrese bakabilirsiniz.

Hesap Silinmesi Hakkında Bilgilendirme
    Teşekkür ederim ama eski hdd mi bağladım bilgisayara , 2014 yılında oyuna girmişiz , işin garibi launcher ekranında bazı karakterlerim için bu id var diyor şifre güncellemesi yapın yazıyor ? yani sistem tamam varsınız ama ! bir kaç şey yapın girişinize izin vericez der gibi birşeyler diyor . bende şaşırdım .

Senior Member akoml's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by old_QZ3ruaVe View Post
    Teşekkür ederim ama eski hdd mi bağladım bilgisayara , 2014 yılında oyuna girmişiz , işin garibi launcher ekranında bazı karakterlerim için bu id var diyor şifre güncellemesi yapın yazıyor ? yani sistem tamam varsınız ama ! bir kaç şey yapın girişinize izin vericez der gibi birşeyler diyor . bende şaşırdım .
    Durumunuzla ilgili detaylı bilgi almak için destek ekibine bilet atabilirsiniz. http://support.nttgame.com/ adresinden bilet gönderebilirsiniz.

Tags for this Thread