Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 164
    Banned
    Quote Originally Posted by Patheoz View Post
    Tekrar ediyorum anket sizlerin yorum ve görüşlerini öğrenebilmemiz için yapılan bir çalışma. Bu çalışma alınacak kararı belirleyemez sadece alınacak karara etki edebilir, sizlerin ne düşündüğünü umursamıyor olsaydık bu anketi hiç yapmazdık değil mi?
    Resmen kendinizle çelişiyorsunuz diyorsunuzki yorumlarınız kararı belirleyemez ne düşündüğünüzü umursamıyor olsaydık anketi yapmazdık diyorsunuz e o zaman her türlü gelecek yorumlarımızda herkes istemiyoruzda dese yine gelecek yani e böyle umursanmamış oluyor.

Anketi boşuna oylamayın , zaman kaybetmeyin zaten her türlü gelecek

Senior Member
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    şuan sürekli ırk değiştirerek chat görevleri ile 1 hafta içinde reb 10 yapacak çok oyuncu biliyorum

Senior Member TheTick's Avatar
    Nickname
    MAGEOFDARKKINGDOOM
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Rebirt 10 gelsin ama nasıl gelsin.

Priest ve Mage karakterler için çok bir şey ifade etmiyor.

HP'ye veriyoruz çok bi etkisi yok.

Ama warrior ve rogue karakterler için 10 dex ve ya 10 str çok etkili oluyor.

Eğer üzerinde değişiklik yapılacaksa, geliştiricekseniz içeriği reb 10 gelsin.

Yok eski sistem devam edecekse gelmesin bu şekilde 2 karakter yararlanıyor ve güçleniyor diğer 2 kraktere bir etkisi olmuyor.

Bunu düşünün yapmak için yapmayın güncellemeleri.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    abi millet dha reb1 bile değil çoğu ne reb10u oyunumu bitirmek istiyorsunuz
    yeminle gider pvp oynarım oyunu lwl kasmak için oynamıyoruz
    reb10 gelirse cz hepten boşalcak

bari skill point versin, özellikle priestlerin çok ihtiyacı var sanırım skill pointe.

Yazmış oldumuz yorumlar siliniyor Siz buna forum özgürlüğü diyorsunuz
    Biz forum takipcileri olarak yorum yapıyoruz ve istediniz cevaplar gelmeyince siliyorsunuz
    Bütün Server Gezdiğimde kimse istemiyor Rebirt sistemini illa yapılması için yorumlar silinmesi uygun bir davranış deyil bunu belirtmek istiyorum

Bu yorumu sileceniz tahmin ediyorum Son diycem söz Nttgame bizi üzüyor kolay gelsin

Senior Member IBlackWicked's Avatar
    Nickname
    lBlackWickedl
    Class
    KO -> Priest
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by 11boncuk11 View Post
    Yazmış oldumuz yorumlar siliniyor Siz buna forum özgürlüğü diyorsunuz
    Biz forum takipcileri olarak yorum yapıyoruz ve istediniz cevaplar gelmeyince siliyorsunuz
    Bütün Server Gezdiğimde kimse istemiyor Rebirt sistemini illa yapılması için yorumlar silinmesi uygun bir davranış deyil bunu belirtmek istiyorum

Bu yorumu sileceniz tahmin ediyorum Son diycem söz Nttgame bizi üzüyor kolay gelsin
    Sizden konuyla alakalı olumlu veya olumsuz görüşlerinizi sunmanız bekleniyor. Ama silinen yorumunuza baktığımda mevcut konu haricinde tüm konulara değindiğinizi görüyorum. Oyunla ilgili farklı önerilerinizi genel tartışma bölümündeki ilgili konulara yazabilirsiniz.

Senior Member
    Lwl artması oyunun daha da basitleşmesini gösterir bence rebit sistemi yerine oyuncuların tekrardan farm sağlması exp slotlarına dönmesi için lwl kasmak ilk zamanlarda ki gibi zorlaşması gerekir 1 haftada 60 lwl olurken şimdi 1 günde premium ile 75 olunuyor lwl kasmak zorlasırsa eski zevk ve farm zevki geri döner.. saygılar

Senior Member karalama2001's Avatar
    Nickname
    MysteryHardStrokes
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Mysterious
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by TheTick View Post
    Rebirt 10 gelsin ama nasıl gelsin.

Priest ve Mage karakterler için çok bir şey ifade etmiyor.

HP'ye veriyoruz çok bi etkisi yok.

Ama warrior ve rogue karakterler için 10 dex ve ya 10 str çok etkili oluyor.

Eğer üzerinde değişiklik yapılacaksa, geliştiricekseniz içeriği reb 10 gelsin.

Yok eski sistem devam edecekse gelmesin bu şekilde 2 karakter yararlanıyor ve güçleniyor diğer 2 kraktere bir etkisi olmuyor.

Bunu düşünün yapmak için yapmayın güncellemeleri.
    Katılıyorum lütfen magelere 4 point verin reb başında. İhtiyacımız var. Warioru ve asası 20 dex-str şaha kaldırır.

Junior Member
    öncelikle oyunda yeniliklere açığız fakat exp kasmanın masrafını göz önüne alırsak ve bu pus fiyatlarınıda düşünürsek hiç mantıklı bir yeniliğe benzemiyor pusda faiş fiyatların düzeltilmesi gerekiyor kalıcı bir çözüm ile. ve ayrıca o kadar exp kasmanın karşılığı olarak sadece 2 stat almak çok yetersiz kalıyor bununda geliştirilmesi gerekli.