Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 164
    Senior Member
    kesinlikle gelmemeli oyunda bu kadar sıkıntı var iken cash fiyatları bu kadar pahallı iken kim yüzlerce paket genie alıp kasacak + mor premium userleri çok düşünüyorsaniz başka anketler yapin mesela warrıor yere vurma (aoe) skilleri kaldirilmalimi,mage vampric skili tekrar aktif edilmeli gibi anketler bekliyoruz.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by miskinnn View Post
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşın söylediklerine. Bende priest oyuncusuyum ve 83/5 %100 karaktere sahibim ama bana kazandırdığı hiç bir şey yok 10 hp bonus haricinde, ki o da bir işe yaramıyor. Max hp zaten 14 yı görüyorduk, reb ten gelen hp bonuslar bir işimize yaramıyor atak yapabilen karakterlere nazaran. Bu konu da daha önce konular da açmıştım, normal şartlarda her 1 hp bonus verildiğinde, 1 def te kazanılması gerekmekte. Rebirth seviyelere kadar level atlamalarda bu işlemekte, ancak reb 1 den itibaren hp bonusa ne kadar verilirse verilsin defans vermemekte. Daha önceki açtığımız konularda da bunu öncesinde bir hata var bunu halledeceğiz ve size duyuracağız diyerek kabul ettiler ama sonrasında beceremediler halletmeyi ve üstünü örterek geçiştirdiler ve halen aynı durum devam etmekte. Yani nitekim reb 5 değil reb 10 olsa da priest karakterler için çok bir anlam ifade etmiyor arttırılması.
    bunlarin anlayamadiklari nokta su, priestlerin kasmadigi bir serverda diger sinif oyuncular nasil kasacaklar? simdi birisi cikar der ki, oyuna yeni baslayan oyuncularla takviye yaparlar su bu. kimse kendisini kandirmasin. herkes exp ptlerin ozellikle oturmus serverlarda nasil kuruldugunun farkinda. eger bir ekipte reb kasacak priest yoksa, o ekip kasmaz. bu kadar basit. dolayisiyla priestlerin rebden elde ettikleri kazanimlari duzenlemeleri gerekiyor.

Junior Member
    Mage Playerı Olarak Gelmesını Istemıyorum Mele Ekıbıne Yarıyor Rebirt Magelerı Oyun Sıstemı Bıtırdı 1 mele party 2 mage partynın ıcıne gırıp yere vurup kesıyor once cz de kulelerı guclendırıp nowa twon kaldırmıs oldunuz sonra magenın mana cekmesını kaldırdınız meleye yere wurma skıl koydunz mage 3 party de olsa 5 partyde olsa 1 mele party gelıp kesıyor once bu sorunlarla ılgılenın sonra Rebirt ısıne gecersınız kactane mage team bu durumlardan sıkayetcı gozunuzu yumuyor kulaklarınızı tıkıyorsunuz magenın onunu tıkadınız magelerı bıtırdınız melelerı canlandırdınız yeter bu duruma bır el atın magede ne def var ne atack var ne hp var artık hıcbırsey yapamaz oldu mageler gm ve yetkılı kısılerın bu mage clanların durumunu gormesını ıstıyoruz saygılarımla

Senior Member GrandBugsBunnyyy's Avatar
    Nickname
    ElvenKingUnderTheSky
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Öncelikle eslant slotları güncellenmeli hem mage hem meele ekibi için daha çok exp veren daha kalabalık slotlara ihtiyaç var özellikle mageler için lure yapılabilecek şekilde düzenlenmeli bazıları o zaman düşünülebilir

Senior Member
    Nickname
    IVaKKaSI
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    çoğu serverda pkyı böler emin olun ayrıca reb kasacak 2 tane slot var sadece suan ds ve titan slotları geri kalan slotlarda anca 10 ayda kasar millet.

Member
    Nickname
    TheLeGenDarYKiLLeR
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    TequilaShot
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selamlar
    Rebirth 10 gelmeli mi gelmeli ama nasıl gelmeli öncelikle ben ares sunucusun da oynuyorum Gemi Savaşı bugu kesinlikle düzeltilmeli.
    Ayrıca AEO yani alanla yere vurarak wariorun üstün olduğunu söylemiş çoğu oyuncu ama yanılıyorlar karşımızda en az 2 party mage oluyor pklar da eğer damageler düşerse mele ekipler sadece aralarında rekabet edebilir mageleden uzak duracağı için mele ekipler bu yüzden düşürülmeyecek ise getirilmeli.
    Örneğin NeverStop, Damn,JustInTime ,PARADİSE gibi clanlar en az 3 party ile cz çıkıyorlar kesinlikle warior skillerinde bir değişiklik gelmemesi gerekiyor.

Ayrıca diğer arkadaşların bahsettiği gibi bir canavar slotta yaklaşık 50 metre civarı uzaklaştığın da kesinlikle respawn olmalı yoksa rebirth 10 kasan arkadaşlar sürekli olarak expe yatıcaklar.
    Bir diğer konu ise pus itemleri indirim olmadan bakıldığında ben öğrenciyim ve bir öğrenci için gerçekten çok yüksek oyundaki avantaj paketlerinin fiyatları buna da bir çözüm gelmeli ya fiyatlar düşürülecek satışta ya da pus indirimi niteliğinde itemlerin fiyatları sabitlenmeli ki rebirth kasarken premium genie ve genie hammer alabilelim . Teşekkürler.

TheLeGenDarYKiLLeR ~ TequilaShot
    ARES

Junior Member
    Bence kesinlikle gelmemeli hatta rebirt sistemi oyundan çıkarılmalı. Rekabet arttırılması için slotların sayısı azaltılmalı. Coinsler x4 olmalı. Slotlarda çok player olursa kasılmada fazla olmaz ve zevkli olur. Hatta lvl 80 e düşürülmeli. Mesela ben 83 e kadar kasamayacağımı kabul ettiğimden 70 de bıraktım 80 olsa en azından denerdim kasmayı. Mesela 83 reb 5 olmadan pk atılmıyor. Reb ve 83 lvl yenilikliklerinden sonra pk'ya hiç bakmadım exp kasmaktan. Artık bir player olarak son lvl bana bende son lvl e kolayca ulaşmalıyım. Bence oyun için gereken sürekli aynı tarz yenilikler değil, oyun içi rekabeti arttırıcı yenilikler. İtemlerin Ap aşırı derecede artınca diğer itemler anlamsız hale geliyor. Playerler arasındaki fark açık şekilde artıyor ve rekabet azalıyor. Oyun içi rekabet için bir kaç fikrim var ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.

Senior Member Nyyd's Avatar
    Nickname
    Nyyd
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Gelmemeli.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Selam,

Bahsettiğiniz tüm hatalar ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapımcı firmamıza ilettik ve çalışmalar devam ediyor.
    Konunun açılma sebebi oyuncularımızın fikrini öğrenmek, eğer bahsettiğiniz gibi amacımız exp premium genie ve genie hammer satışını arttırmak olsaydı hiç bir şekilde topluluğa sormadan getirebilirdik.
    bence topluluğa sormadan bu şekilde bir yenilik getirmeniz biraz zor olur, zaten büyük ihtimalle bu yenilik sonucunu da "yapımcı firmamıza" iletip çalışmalara devam edeceksiniz yani sizin karar verdiğiniz ve uyguladığınız bir durum bulunmuyor.

konuya gelecek olursak, ben gelmesini destekliyorum. en azından eslanta ve exp slotlarına biraz olsun renk gelecektir. ayrıca tabi maddi olarakta şirkete gelir getirecektir, umarız bu gelir oyuna yatırım için kullanılır ve daha keyifli ve daha kaliteli hizmet sunulur,

teşekkürler.

Junior Member
    Yorumum silinmiş şaka gibi ya

Yani burada hem düşüncemizi sorup hemde silmeniz acayip bir ironi şekli.Özgürce yorum yapamıyoruz resmen.O zaman ne diye açık konu yapıp görüşlerimizi istiyosunuz?Amacım muhalefet olmak falan da değil.Konu hakkında ki düşüncemi yazmışım öyle veya böyle.Hakaret yok birşey yok...
    Last edited by _Sore_; 08-08-2017 at 09:43 PM.