bence kesinlikle gelmeli, yıllardır reb5 nadasa bırakılmış charlar için bir ihtiyaç,
Last edited by TheAntochia; 08-07-2017 at 04:16 PM. Reason: edit
Gelmesini istiyorum Ares gibi bir serverde herkes 83/5 iken eslantta görev yapan yok yardıma gelende yok (83/1) benim karakter bu yüzden bence gelmeli ve eslantı hareketlendirir diye düşünüyorum. Onun dışında 2x5=10 stat daha verilecekmidir ?
bence gereksiz bir şey eskiden +70 vardı sınır o daha iyidi bune böyle yakında 90lwl olursa şaşmam
Hayırlı olsun şimdiden.
Yeni lvl'ler gelse çok daha iyi olur aslında.
Kurian buglarına bir el atılsın artık. 80 ve 83 skili eklensin ki kurian 83 kasmanın bir anlamı olsun.
anketi göremedik
Merhaba,
Anket için aşağıdaki linke tıklayınız
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...uR9MA/viewform
83 level'den sonra Rebirth kasmak zaten yeterince zor. Genie'nin çıkışı ile mageler için exp kasmak daha da zor. Genieli slotlar melee ağırlıklı dolduruluyor. Üstelik 1 gb, 10 np ve o kadar çabanın karşılığında elimize geçen sadece 1 yada 2 stat point ki bu da çok yetersiz.
Ha illa ki karakter seviyelerini yükseltme gibi bir plan varsa, rebirth sistemi sona erdirilip yeni gelecek skiller ile birlikte 85-90 levele uzatılmalı.
Ancak o zaman faydalı bir iş yapılmış olur. 1-2 stat için rebirth yükseltilmemeli. Yeni skiller ile birlikte seviye yükseltme gelmeli ancak...
Ayrıca buglarla ilgili meselelerin önceliğe alınması fikrine de katılıyorum...
bu etkinlikle beraber pus indirimi gelirpus indirimide rebirth etkinliğide istemiyoruz.