Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
    Junior Member
    Olayı yan anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. CR attık Video attık bir sürü hemde bir çok kere hemde. adam normalinde pm atmıo bana para verin diye CR yada video aldığımızda bilio banlanacağını. Adam resmen banlanmanın bugunu bularak illegal iş yapıyor. açığınızı bulmuş anlamıyormusunuz . Adam kendine trade attırıo millete ha biz atmıoz ama atanlar oluo para veriolar buna sürekli atmayın vermeyin dioz dinlemiyolarda ve bu adam sürekli bu slotlardan bu şekilde haraç alıyor KS atarak şuanda olympia 1 de camp 1 paramun slotunda pazartesi gününden beri ks atıyor bu gün çarşamba oldu hala ks atıyor. milletin sabrını sınıyor anlıyacağınız. siz bunu farketmiyorsunuz bir ilgilenseniz ya bir gelip bakın izleyin ya allah aşkına ne kaybediceksiniz madem haksız yere ban atmıosunuz. gelin izleyin kardeşim neler yaptığına bir bakın. illaki mecidiye köye laptopla gelip al kardeşim bu adam bak bunu yapıyor diye gözünüze gözünüze mi sokmamızı bekliyorsunuz.

Junior Member
    Quote Originally Posted by nef_t2XKra9e View Post
    Olayı yan anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz. CR attık Video attık bir sürü hemde bir çok kere hemde. adam normalinde pm atmıo bana para verin diye CR yada video aldığımızda bilio banlanacağını. Adam resmen banlanmanın bugunu bularak illegal iş yapıyor. açığınızı bulmuş anlamıyormusunuz . Adam kendine trade attırıo millete ha biz atmıoz ama atanlar oluo para veriolar buna sürekli atmayın vermeyin dioz dinlemiyolarda ve bu adam sürekli bu slotlardan bu şekilde haraç alıyor KS atarak şuanda olympia 1 de camp 1 paramun slotunda pazartesi gününden beri ks atıyor bu gün çarşamba oldu hala ks atıyor. milletin sabrını sınıyor anlıyacağınız. siz bunu farketmiyorsunuz bir ilgilenseniz ya bir gelip bakın izleyin ya allah aşkına ne kaybediceksiniz madem haksız yere ban atmıosunuz. gelin izleyin kardeşim neler yaptığına bir bakın. illaki mecidiye köye laptopla gelip al kardeşim bu adam bak bunu yapıyor diye gözünüze gözünüze mi sokmamızı bekliyorsunuz.

bizim anlatmak istediğimiz, biz slota geçince geliyor biz çekilince çekiliyor. ama anlamak istemiyorlar ne hikmetse. yok ks suç değil yok şöyle yok böyle. adam bugunu bulmuş yoluna bakıyor. boşver kardeşim sıkıldım vallahi.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Bu işin bugi magi yok arkadaşlar. KS oyun kuralları ihlali değildir. Size gelip ben sizi burada kastırmam, rahatsız ederim, ks atarım ama bana para öderseniz bu iş çözülür diyorsa bu ceza sebebidir demiyorsa bu KS'dir ve cezası yoktur. Trade kapadığınız halde sürekli trade atıyorsa bu da ceza gerektiren bir eylemdir. Bahsettiklerimden ikisi varsa raporlayabilirsiniz yoksa oyun kuralı ihlali yoktur.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Bu işin bugi magi yok arkadaşlar. KS oyun kuralları ihlali değildir. Size gelip ben sizi burada kastırmam, rahatsız ederim, ks atarım ama bana para öderseniz bu iş çözülür diyorsa bu ceza sebebidir demiyorsa bu KS'dir ve cezası yoktur. Trade kapadığınız halde sürekli trade atıyorsa bu da ceza gerektiren bir eylemdir. Bahsettiklerimden ikisi varsa raporlayabilirsiniz yoksa oyun kuralı ihlali yoktur.
    bir kişiyi banlayamadığınız için sayısız oyuncu kaybedeceksiniz. biz bu slottan gidecez başkaları gelecek aynı döngü yine olacak. ks suç değildir diyosun hala. yukarıda adam diyor cr yaptım vıdeo gonderdım. sonuc ne ? koca bır hıc!! o kadar kısı toplanıp genıe genıe hammer pot parası harcıyacaz. bırı gelıp kasıtlı olacak saaatlerce ks atacak. bız cekılecez o cekılecek bız gelecez o gelecek. sonuc ne ? ks atmak suc degıl! vıcdanınız rahatsa hazır cevaplarınızdan gonderın yıne. yazıklar olsun sızlere. kımı koruyacagınızı bılmıyorsunuz.

Banned
    Nickname
    AladdinKeykubat
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    Türk Silahlı Kuvvetleri
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by Met13 View Post
    Slot kimsenin tapulu malı değildir. Ks bir suç teşkil etmediği için ceza alması söz konusu bile olamaz...
    KS suç değil ama para için insanlara musallat olmak "nereye gidersen git ordayım" "para vermzsen ks atarım" "sana burda kastırmam" vs söylem ve amaçlarda bulunarak veya bunu ima ederek ks açmak suç ve ban sebebidir Ve ban tanımlarındaki 2. madde "Oyuncularla alay etmek ve musallat olmak da dahil, ancak bunlar ile sınırlı olmamak üzere." bu suçu işlemiş olur.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    valla bu durum yasadışı bişi zaten değil ks atmak normal bişi güçlü olan her zaman kazanır kardes. k bakmayın ama sen pasifsen ve pasif kimliksen adam haracı bırak charını bile soyar. gelmişin bide aciz aciz adam ks atıyor ks altında harac topluyor diyorsun .güçlü ol adamı basından def et sende .

sizin gibi tiplerden nefret ediyorum buraya konu açarak o kadar pasif duruma düştünki yazık yazık. o harac toplayan şahıs bu açtığın konuyu inş görmemiştir görse kahkahaya boğulur.

unutma arkadasım önünde tek engel sensin

eheh, kafalar gıcır

Quote Originally Posted by BOLTIR View Post
    bir kişiyi banlayamadığınız için sayısız oyuncu kaybedeceksiniz. biz bu slottan gidecez başkaları gelecek aynı döngü yine olacak. ks suç değildir diyosun hala. yukarıda adam diyor cr yaptım vıdeo gonderdım. sonuc ne ? koca bır hıc!! o kadar kısı toplanıp genıe genıe hammer pot parası harcıyacaz. bırı gelıp kasıtlı olacak saaatlerce ks atacak. bız cekılecez o cekılecek bız gelecez o gelecek. sonuc ne ? ks atmak suc degıl! vıcdanınız rahatsa hazır cevaplarınızdan gonderın yıne. yazıklar olsun sızlere. kımı koruyacagınızı bılmıyorsunuz.
    Diyorsun ki adam ks atiyor,bırak atsin saatte %5 kasıyorsan %4 kas,3-4 saat sonra gider en fazla.
    Diyorsun ki gitmek icin para istiyor,sen kediye ciger verirsen kapinin onunden ayrılır mı ?
    Sen bastan o adami kaale alarak kaybetmissin zaten Eminim birkac kere para da vermissinizdir.
    Bu kafayla pk atsaniz 2 tur towna dustukten sonra cz'den cikarsiniz zaten boyle bir zihniyet olur mu hic ? Hak verilmez alinir,hakkini korumak icin fikir uret,dik dur.Sen esek olursan semer vuranın cok olur

Tags for this Thread