Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28
    Junior Member

Angry Olympia'da ks atarak slotlardan haraç alan adam

Merhaba değerli gm ler biliyorum bir sürü işle uğraşıyorsunuz ama artık canımıza tak etti. bıktık usandık. oyunu ya bırakacağım yada devam edeceğim. Şu adam her gün Olympia da paramun slotlarına genıe acıp ks atıyor. hiç kimseye pm den para istemiyor çünkü banlanacağını biliyor. onun yerine kapalı bir şekilde trade atıp para vermemizi söylüyor şifreli olarak ve milletten para alıp slotları haraca bağlıyor ve bununla kimse ilgilenmiyor. oyundaki nicki budur artık bu adama bir bakın sayısız ticket attım sayısız foruma konu açtık bu konu ile ilgili kralın haberi bile var ve adminler malesef yeni server açıldımı eskiyi bırakıp yeniyle ilgileniyor. biz oyuncu değilmiyiz bizimde haklarımız yok mu? Neden yeni serverlarla ilgilenilirken eski serverı kimse sallamıyor modasımı geçti yada bizi insan yerine koymuyormusunuz. artık canımıza tak etti bu ilgisizlik. Humanlar mavi kutu görevine lufersona gelir karusları keser bu adamlar haraç keser slotlarda şu adamın nickine atılan forumlara ve biletleri kontrol edin bana hak vereceksiniz.
    Last edited by Daeso; 02-28-2017 at 06:47 PM.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Aynen öyle boolboxer adam öyle el altından yapıyorki gerekirse 3 gün o slotta duruyor ama yinede kendine trade attırıyor yada kendisi paramun slotundan birine trade atıp para istiyor gizlice ona getiriyor lafı ve millet bıktı usandı bende buna dahil olmak üzere ve slotta herkez de bu adamı biliyor. gm ler yeni sw açıldığından beri ilgisiz bu konuda gelip bir kere izleseler şu slotu gizlice herşeyi anlarlar

Junior Member
    İnsanların canından bezdirdi artık para item vs. almadanda slottan uzaklaşmıyor. Olay artık tahammül edilemeyecek düzeye ulaştı bir an önce bu boolboxer denen adama müdahale edilmeli. Aynı sorunu defalarca yaşadık yaşamayada devam ediyoruz bu konu hakkında ticketlarda atıldı.

Junior Member
    Denen şahsa bir an önce yapmış olduğu ve yapacak olduğu terbiyesizlikler nedeni ile cezai işlem uygulanması konusunda yardımlarınızı rica ederim. Oyun mu oynayacağız yoksa bu kendini bilmez hadsizlerle mi uğraşacağız yeter artık !
    Last edited by Daeso; 02-28-2017 at 06:49 PM.

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Slot kimsenin tapulu malı değildir. Ks bir suç teşkil etmediği için ceza alması söz konusu bile olamaz...

Junior Member
    Olay bir tek ks değil slotda duran insanlardan haraç alması asıl sıkıntı.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Gizliden gizliye slottan haraç almak suç değilse gm lere çaktırmadan milleti dolandırmak suç olmuyorsa ben bu oyunu bırakıyorum kolay gelsin sizlere.

Senior Member
    Paramunmu kaldı ya Titanda kassanıza bee,

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Konu trol olabilir Gizliden gizliye para almasını düşünüyorum şimdi. Destandan hesaplıyorum. 1 paket genie 35m. 20 saatte 35m genie+pot,mana,genie hammer vs. min adam 1 günde 65-70m harcar. Şimdi o adam ne kadar para istiyor ki slottan gidiyor merak ediyorum

Bu kardeşimizi uyardım. Sırf kas atmasın diye iyi niyetimle çağırdım. Gel sana parti kurayım dedim. Sırf millet rahat etsin diye. Yukardan yazıp onun için parti toplamaya çalıştım.

Ama mahlesef kendisi 10 gündür ks atıyor sıkıntısını çözemedim.

Tags for this Thread